Італійська мова



  • 5 400 грн за курс (В1/В2 – 6200 грн; С1/С2 – 6400 грн)

Про курс

Вивчай італійську мову в Центрі ФДА!

Наші викладачі – сертифіковані носії мови та дипломовані українські спеціалісти. На уроці ви завжди знайдете невимушену атмосферу, найбільш мотивованих викладачів та багато італійської мови і культури. Всі викладачі-носії італійської мови в нашому Центрі мають сертифікат DITALS. Це сертифікат, котрий дає право викладати італійську мову як іноземну й видається після проходження складного іспиту за методикою викладання італійської мови іноземцям.

Міжнародний сертифікат. Наш Центр акредитований Університетом Сієни й приймає міжнародний іспит CILS. Це значить, якщо ви мрієте вступити до італійського вищого навчального закладу, ви можете отримати сертифікат на знання італійської мови у нас в Центрі, а наша програма вам у цьому допоможе.

Розклад. Наш розклад підходить абсолютно всім! У нас є ранкові, денні, вечірні групи та групи вихідного дня. Ми займаємося 2, 3 або 5 разів на тиждень.

Рівні. В нашому Центрі ви знайдете групи для будь-якого рівня: від «нуля» до С2.

Розташування. Зручне розташування школи – ми знаходимося в центрі міста, у пішому доступі до 3 станцій метро: «Золоті ворота», «Майдан Незалежності», «Університет».

Методика. Наш Центр розробив власну методику викладання, котра дозволяє досягнути результату в найближчі строки. Ми взяли найкраще від комунікативної та класичної методики, що дозволяє студентам вільно говорити, розуміти носіїв та уникати помилок у граматиці.

Безкоштовне тестування. Якщо ви вже вивчали італійську мову або часто бували в Італії, в нашому Центрі ви можете пройти абсолютно безкоштовне тестування, щоби визначити ваш рівень.

Безкоштовне пробне заняття. Якщо ви сумніваєтесь і не хочете купувати «кота в мішку», бажаєте побачити, як працюють наші викладачі та які успіхи наших студентів, ви можете відвідати заняття в групах, які вже працюють.

Вартість. Вартість наших занять є адекватною та підходить переважній більшості людей. У нас діє система знижок для особливо обдарованих студентів (до 20%), для студентів, котрі навчаються в парі, також ми постійно розігруємо подарунки та призи.

  • www.italianissimo.biz
  • www.fda-kiev.com  

Починай і продовжуй вчити італійську разом з нами 📚

Найближчі групи, в які уже йде набір 👇🏻

А1 у школі пн/ср 19:30
А1 онлайн вт/чт 18:00

А2 у школі ср/пт 19:30
А2 інтенсив онлайн пн-пт 13:00
А2 weekend сб в школі/ нд онлайн 10:00

📍Старт 27.02

В1 онлайн вт/чт 15:00

📍Старт 04.03

В1 в школі вт/чт 12:00
В1 в школі вт/чт 19:30

В2 онлайн вт/чт 19:30

С1 школа вт/чт 18:00

📍Старт 09.03

С1 онлайн ср/пт 19:30

❗Ще можна приєднатися

С2 онлайн пн/ чт 19:00

⏳Тривалість 1 уроку 1,5 год
💰Вартість і тривалість курсів можна перевірити у наших вічних сторіс.

Для визначення рівня італійської ви можете пройти наш тест. Просто постукайте в директ 💌

Записатися на навчання можна в директ 

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.