Бухгалтерський облік



  • 800 грн

Про курс

Програма курсу бухгалтерського обліку складається з лекційних та практичних занять. Більшою мірою курси бухобліку в нашому центрі орієнтовані на отримання практичних навичок. В програму курсу, також входить вивчення програми 1С Бухгалтерія 7.2 та 8.2. Ви будете виконувати безліч практичних робіт, в яких розглядатимуться ситуації, які часто виникають у процесі реального використання програми 1С Бухгалтерія.

Випускники шкіл та безробітні можуть прийти навчатися в Учбово- торгівельний центр через територіальні центри зайнятості безкоштовно.

Об’єм курса: 8 місяців

Програма "Облік У ФОПів" -курс навчання 2 місяці + та вивчаємо програму "Управління торговим підприємством"

Час проведення: навчання здійснюється в дві зміни

Більш детальна інформація на сайті: http://utcbc.at.ua/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Юлия,13.01.2022, 00:17
Я искала курсы бухгалтера Белая Цековь Учебный центр Пульс, но позвонив узнала что они закрыли филиал, в связи с пандемией. У меня был выбор ездить в Киев или Онлайн. Администратор преложила ознакомиться как проходит занятия Онлайн в рабочей группе, мне понравилось, очень доходчиво обьясняется, живое общение, если не можешь самостоятельно провести операцию в прграмме, включаеш свой жкран, преподаватель говорит что делать. Очень много практики. Я была с нуля, но я занималась дома, в домашней базе и после курсов бухгалтера сразу же устроилась в аудиторскую компанию. Научили работать в 1С,BAS, Медке, электронном кабинете, клиент банке. Я очень довольна. За пол своей зарплаты вернулись деньги, которые я потратила на обучение. Преподаватель очень классная и умеет обьяснить.
Лариса,12.06.2020, 09:54
Прочитала відгук і теж пройшла курси в навчальному центрі ПУЛЬС в Києві. Реальна практика. Дуже зрозуміло пояснюють і після курсів сама веду бухгалтерію ТОВ. З вересня ПУЛЬС відкриває філіал в Білій Церкві, відправлю свого чоловіка.
Ганна,01.02.2019, 18:47
Я після цих курсів їздила до Фастова в навчальний центр ПУЛЬС, там практика.

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.