Інновації, навчальний центр

Microsoft Excel, професійний рівень 1



  • 4 300 грн за курс (у групі)

Про курс

Комп'ютерний курс по вивченню програми MS Excel 2007 - 2021/365 версій професійний рівень 1

Курс «ExcelProfi 1» - це гарна можливість підняти свій професійний рівень і навчитися працювати з програмою Excel на більш високому рівні, виконуючи серйозні виробничі завдання.

Навчання розраховане на фахівців, які вже ознайомлені з основними принципами роботи програми і освоїли її на базовому рівні. Курс відмінно підійде тим, хто працює в сфері фінансів, аналітики, продажів, бухгалтерського обліку та економіки в цілому.

Досвідчені фахівці навчать вас ефективному використанню Excel для аналізу і фільтрації даних, роботи з діаграмами та зведеними таблицями, прогнозуванням і бізнес-сценаріями. Після проходження курсу ви зможете працювати з бізнес-моделями, підбираючи параметри і з огляду на тренди, а також правильно форматувати звітну документацію.

Пройшовши курси Excel Професійний рівень, ви станете впевненим користувачем, навчитесь вирішувати практичні завдання за допомогою нових функцій і можливостей, а також працювати з бізнес-аналітикою, що дуже цінується в кожному спеціалісті. Отримавши сертифікат, ви підтвердите свій рівень кваліфікації і зможете працювати в сфері аналітики / фінансів / менеджменті на великих підприємствах, в компаніях і організаціях.

Вартість навчання

Група:

від 4 300 грн.

Індивідуально: від 10 800 грн.

Термін навчання:

Група:

12 занять по 2 години.

Індивідуально: 9 занять по 2 години

Для ознайомлення детальної інформації перейдіть за посиланням https://innov.com.ua/kursy/data-bi/excel

Можливий графік навчання:


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.