Big Ben, академія дошкільнят

Комплексна підготовка до школи, 2 роки до школи



  • 237 грн за заняття (60 хвилин)

Про курс

Дніпро

Правий берег

Лівий берег

Вік дитини: від 4 до 5 років (через 2 роки до школи).

Тривалість курсу: 1 навчальний рік (2 семестри по 4,5 місяці).

Тривалість заняття: 2 рази на тиждень по 60 хвилин.

Перед зарахуванням до групи обов'язково проводиться попередня безкоштовна зустріч-знайомство дитини та батьків з одним із методистів Дошкільного відділення. На ній методист знайомиться з батьками та дитиною, визначає її знання та навички. Таким чином, дитина розпочне навчання у групі, що відповідає його поточному рівню підготовки. І тут навчання буде максимально ефективним.

Головне завдання цього етапу – навчити дитину вчитися.

Для повноцінного вироблення у дитини навичок та умінь потрібен час – такі особливості формування пізнавальних процесів у дітей у дошкільний період. Саме тому, на нашу думку, дуже важливо розпочинати зараз, адже навчання дошкільнят — це рух від простого до складного, від приватного до загального та перехід кількості до якості.

Кожна дитина може вчитися добре та бути успішною. Все залежить від рівня підготовки, ставлення до процесу навчання, від готовності та вміння вчитися. Вміння вчитися - один із найголовніших компонентів успіху.

Підготовку до школи деякі дитячі центри часто зводять до того, щоб навчити дитину читати, рахувати та писати. Не менш важливо навчити його міркувати, оцінювати, сприймати, критично мислити, аналізувати. Як професіонали комплексної підготовки до школи ми включили всі ці компоненти в нашу програму. Саме тому наші випускники — найкращі у найкращих школах, ліцеях та гімназіях Дніпра та України!

Ласкаво просимо до BIG BEN! Зробити перший крок і записатися на співбесіду можна на нашому сайті на будь-якій сторінці Академії дошкільнят — ми з Вами зв'яжемося.

Англійська для дошкільнят - окремий курс Академії мов BIG BEN (докладніше дивіться в курсах Академії мов BIG BEN та на нашому сайті).

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.