Лінгвакон, школа англійської мови

Англійська мова для дорослих, розмовний



  • 270 грн за заняття

Про курс

http://linguacon.ck.ua/

Курс "розмовна англійська мова для дорослих" - це можливість легко і швидко навчитися розмовляти англійською, удосконалити свої знання, подолати мовний бар'єр, відчути себе впевненно.

Курс передбачає три рівні навчання

1 рівень - у фокусі уваги є граматика, оптимізація засвоєння якої відбувається завдяки системному використанню понятійних схем. Схеми заповнюються відповідним тематичним лексичним матеріалом (розповідь про себе, свою родину та друзів).

Тривалість навчання - 80 годин.

2 рівень - у фокусі уваги є словник-тезаурус, який обслуговує теми побутового характеру (покупки, подорожі, спорт, здоров'я тощо). Побудова словника-тезауруса відбувається з урахуванням знань, набутих на 1 рівні. На цьому рівні відбувається максимальне розширення словникового запасу та засвоєння ідіоматики, яка залишається однією з слабших сторін у викладанні іноземної мови.

Для оволодіння розмовною англійською мовою достатньо засвоїти матеріал двох перших рівнів. Для досконалого володіння англійською мовою рекомендовано засвоїти матеріал третього рівеня.

Тривалість навчання - 80 годин

3 рівень - основним навчальним матеріалом на цьому рівні є тексти, відповідні темам, що розширюють кругозір учнів (наука та техніка, театр і кіно тощо). Уся інформація стуктурується, упорядковується за домомогою понятійних схем (онтологій). Онтологія теми стає базою для словника-тезауруса. На заняттях інформація за темою відпрацьовується спочатку окремими вузлами, які потім повязуються одна з одною, що дозволяє розширити обєм текстових повідомлень.

Тривалість навчання - от 80 годин

На кожному рівні пояснення навчального матеріалу відбувається задопомогою презентацій Power Point, понятійних схем, а також аудіо- і відеоматеріалів.

Заняття проходят 2 рази на тиждень (1 заняття - 1,5 години).

Група - max. 8 ос.

Вартість - 1680 грн / міс (1 занятие - 210 грн). Усі навчальні матеріали - безкоштовно!

Телефон: [відкрити контакти](068) 485-56-42, [відкрити контакти](066) 949-36-90, [відкрити контакти](073) 052-95-40

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Черкасах, ЗВО/ВНЗ в Черкасах, коледжі в Черкасах, репетиторів в Черкасах, роботу в Черкасах.