ACCA DipIFR, CIMA, ICFM,AICPA, внутрішній аудит та фінменеджмент



Про курс

Пропонуємо Вам співпрацю з підвищення кваліфікації фахівців з підтвердженням отриманих знань міжнародними сертифікатами за програмами:

  1. ACCA DipIFR (rus).Метою Програми по є вивчення Міжнародних стандартів фінансової звітності, ідей і принципів, що лежать в їх основі, а також отримання слухачами навичок практичного застосування стандартів при роботі на міжнародному ринку.
  2. CIMA.Кваліфікація СІМА - це найпрестижніша і затребувана фінансова кваліфікація в світі, яка рекомендована як програма для впевнених і компетентних фахівців, які керують бізнесом компанії.

Це не вузькоспеціалізована програма, а кваліфікація, яка відображає специфіку і нагальні потреби менеджерів і власників бізнесу. Вона актуальна і орієнтована на менеджерів різних напрямків бізнесу: фінансистів, фахівців в області логістики, виробництва, інформаційних технологій, маркетингу

Кваліфікація заснована на іспитах P1 і P2 професійної кваліфікації CIMA англійською мовою.

Курс навчання націлений на розвиток навичок використання фінансової та нефінансової інформації для прийняття управлінських рішень. Програма охоплює ключові аспекти управління ефективністю діяльності організацій, актуальні для ведення бізнесу.

Модулі:

  • Р 1 (Управління ефективністю операцій)
  • Р 2 (Управління ефективністю бізнесу)
  • Підготовка до здачі комплексного ситуаційного іспиту.

3. ICFM. Міжнародний сертифікат Інституту сертифікованих фінансових менеджерів (ICFM)

- це не тільки престижний сертифікат внутрішнього аудитора, а й дієвий інструмент, який створить можливість захищати бізнес від непередбачених ризиків та підвищити інвестиційну привабливість компанії. Після закінчення навчання з кожного модуля і успішного складання іспиту, вручається Диплом ІСФМ, членство в ІСФМ і додатково міжнародний сертифікат.

Модулі:

  1. ICFM DipFM "Сертифікований Фінансовий Менеджер".

У програмі розглядаються питання від основ управління фінансами до аналізу інвестиційних проектів. Зачіпаються такі напрямки як ефективне використання фінансових ресурсів; оптимізація грошового обороту; фінансовий аналіз; оцінка фінансових ризиків; інвестиційний аналіз. Програма включає вивчення програм по модулях:

  • Управління персоналом;
  • Стратегічний фінансовий менеджмент;
  • Корпоративні фінанси.
  1. ICFM PIA і CPIA "Внутрішній аудит". Програма курсу "Внутрішній аудит" присвячена вивченню теорії і практики застосування міжнародних стандартів внутрішнього аудиту, освоєння принципів прогнозування та управління ризиками компанії, а також методикам проведення внутрішніх аудиторських перевірок.

Програма передбачає навчання по 2 модулів:

  • Рівень 1 PIA «Професійний внутрішній аудитор»
  • Рівень 2 CPIA «Сертифікований професійний внутрішній аудитор»

Курс корисний фахівцям в області внутрішнього аудиту, контролю, а також аналітиків і фінансових менеджерів.

Всі модулі програм навчання читають висококваліфіковані фахівці, досвідчені викладачі, які успішно склали іспити на сертифікат САР / CIPA, DipIFR (rus), CIMA, ICFM. Серед них кандидати економічних і юридичних наук, викладачі - практики.

Переваги навчання у нас: висококваліфіковані викладачі, гнучка система знижок, можливість розстрочки платежу; інтерактивна підтримка, можливість навчання онлайн

4. Американський інститут сертифікованих публічних бухгалтерів (American Institute of Certified Public Accountants, AICPA) — це професійна організація бухгалтерів у США, яка займається освітніми програмами, становленням стандартів бухгалтерської практики і етики починаючи з 1987 року. Вона нараховує більш ніж 430 тис. членів у понад 130 країнах світу і територіях.

23 травня 2018 року Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України (ФПБАУ) підписала угоду про співпрацю з Асоціацією сертифікованих міжнародних професійних бухгалтерів (American Institute of Certified Public Accountants, AICPA) та отримала змогу розширити доступ своїх членів до навчальних програм у он-лайн

форматі.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.