Академічний малюнок і живопис



  • 650 грн

Про курс

Кому буде корисний курс:

Даний курс буде корисний усім, хто хоче навчитися малювати, вступникам та учням у середніх або вищих навчальних художніх закладах, художникам-початківцям і тим, хто вже вміє малювати, але хоче покращити свої навички та освоїти нові мальовничі техніки.

Опис:

Навчитися малювати ніколи не пізно, головне – це ваше бажання. Жоден з відомих нам художників був таким від народження, всім їм довелося вчитися своїй справі. Найголовніше залишити страх, обставини та інші відмовки та зробити перший крок. Адже щоб навчитися малювати, потрібно - малювати.

На заняттях у нашій студії Ви навчитеся використовувати різні графічні матеріали, гуаш, пастель та акварель, правильно тримати пензель та змішувати фарби, освоїте техніку живопису олією, познайомитеся з різними жанрами образотворчого мистецтва (натюрморт, портрет, пейзаж), освоїте поняття форми, об'єму та композиції, перспективи та простору, світла та тіні, кольору та колориту.

Заняття у нашій студії – це не лише хобі, а й професійне навчання всім правилам образотворчого мистецтва. У процесі навчання Ви навчитеся зображати як прості геометричні фігури, так і створювати складні композиції. Ви дізнаєтеся багато цікавого про відомих художників, їх картини та техніки виконання. Ви навіть не помітите, коли почнете дивитися на світ іншими очима - очима художника, помічаючи більше деталей у звичних речах.

У навчанні малюнку та живопису ми дотримуємося академічного підходу, але не наполягаємо на ньому. Заняття проходять у вільних групах, кожен студент займається за індивідуальною програмою незалежно від інших учнів. Це забезпечує індивідуальний підхід і дозволяє вибрати найбільш зручну програму навчання в залежності від Ваших цілей та навичок у малюванні, а також дає можливість підібрати максимально зручний для Вас розклад, щоб займатися в комфортному для Вас темпі.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.