Сенс життя та його маркетинг



  • Безкоштовно

Про курс

Авторський курс розрахований на людей у ​​віці від 30 років із запитом на стійкий професійний розвиток і формування персонального бренду. Використовує підхід «зсередини назовні»: проактивний професійний та особистий розвиток з опорою на персональні цінності, що добре «працює» в умовах нестабільності та невизначеності. Робота з цінностями дає мотивацію для подолання труднощів і основу для прийняття стійких рішень. Курс допомагає вам прийняти власні рішення, і не оцінює ваших знань.

Це дистанційний онлайн курс. Навчатися можна в будь-який зручний час: https://vumonline.ua/course/life-and-its-marketing/.

Курс актуальний на платформі BУМ online до 31.12.2018.

Викладач Тетяна Жданова, директор агенції "Brandhouse", член команди «WikiCityNomica» відомої проектами брендінгу міст, галузевими та національними форсайтами. Керівник робочої групи проекту «Туристичний бренд України» (за замовленням Держтуризмкурортів, 2013-2014), координатор проекту «Нова міфологія України», спікер конференцій з брендінгу, маркетингу і підприємництва в Україні, Росії, Білорусі, Молдові та Казахстані, член журі міжнародних фестивалів, автор публікацій на теми корпоративного, персонального та територіального брендінгу, маркетингу, менеджменту, психології, дизайну, сторітеллінга. Спікер TEDx.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
ВУМ online,07.08.2020, 17:29
Доброго дня! Цей курс більше не розміщується у відкритому, безкоштовному доступі. Так було вирішено автором курсу.
Алена,05.08.2020, 14:31
Подскажите, можно ли ожидать онлайн курс в 2020?
ВУМ online,10.08.2020, 12:20
Цього курсу в онлайн форматі на нашій платформі не буде. Це ініціатива автора курсу.
Жанна,23.04.2019, 17:40
Скажите, пожалуйста, будет ли повторение или продолжение этого курса? Если "да", то где и когда? Спасибо

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.