Англійська мова



  • 160 грн

Про курс

WinWin – онлайн школа англійської з повним зануренням в англомовне середовище. Наші курси тривають від 3-х до 6-ти місяців занять, на заняттях постійна розмовна практика. Крім навчання, допомагаємо з підготовкою до складання міжанродних іспитів. А ще, у нас є цілі дні занурення в англійську, уроки з носіями мови, спецкурси та марафони для покращення конкретних скіллів.

У нас можна займатися у групі та індивідуально. Основний груповий курс Underwater складається із 72 занять, що поділені на два навчальних семестри. Уроки є у вечірній, денний та ранковий час, заняття триває 90 хвилин. Після проходження курсу, усі студенти безкоштовно складають пробний міжнгародний екзамен свого рівня.

Навчання проходить на закритій онлайн платформі та в додатку Zoom. Перед стартом занять, можна відвідати пробний безкоштовний урок.

До Ваших послуг:

  • Групи будь-якого рівня - у нас можна вивчити англійську з нуля, так і підвищити діючий рівень
  • Розмовні та відео клуби з носіями мови онлайн
  • Підготовка до міжнародних іспитів (A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced)
  • 70% часу- розмовні практики
  • 99% англійської за 90 хвилин заняття
  • Підготовка до ЗНО з англійської
  • WinTalk – практикуй англійську по телефону
  • WinLetter - веди листування англійською
  • Розклад роботи:

Понеділок - П'ятниця з 9.00 до 21.00.
Субота з 9.00 до 16.00.
Неділя - вихідний
Більше інформації: https://winwin.education/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Алена,28.05.2019, 21:48
школа просто идеальна для меня, все доступно обьясняют и есть результат
Алина,27.12.2016, 09:12
Посоветовала подруга эту школу Я немного боялась идти в незнакомое место, но сейчас полностью довольна Нужно не бояться экспериментировать!)
Толясик,13.12.2016, 09:56
Хорошая школа)Долго искал подходящую для себя, был рад когда все же нашел ее)Советую)
Артем,12.12.2016, 09:35
Тут здорово! Приходи и ты =)
Іванка,08.12.2016, 10:20
Тепла, прикольна атмосфера в школі, веселі та кваліфіковані викладачі, привітні менеджери) Зараз ця школа стала найулюбленішою школою англійської)
Вадим,07.12.2016, 20:39
Крута , крута та ще раз крута школа WinWin)Дуже прикольна школа,задоволений тим , що дівчина все таки вмовила мене піти на заняття )))
Толік,07.12.2016, 12:42
Та шо казати, дружні люди тут, я майже живу на офісі =)
Irina,05.12.2016, 19:37
Крутая школа)Сначала начала ходить туда моя подруга, часто мне говорила об этой школе много хорошего , но я никак не решалась пойти из-за нехватки свободного времени ..И вот когда наконец-то нашла время тоже стала ходить , и не жалею об этом )))Всем теперь советую )
Оля,05.12.2016, 12:11
Не знаю як в інших школах, але для мене найбільшим підкриттям було те що тут є WinCafe. Це така штука, що коли ти пропустив заняття або просто хочешь практикувати англійську кожного дня ти можеш записуватись у адмінів та приходити на свій час хоч кожного дня та розмовляти з викладачем тет-о-тет 30 хв було шоком що це безкоштовно майже для всіх видив груп
Жека,01.12.2016, 16:28
Прикольні курси все сподобалось, дівчина моя взагалі в захваті
Антон,29.11.2016, 12:18
Мне понравилось. Самый большой плюс в том, что маленькие группы, с этим сейчас в Киеве проблемы - был на курсах где на некоторых занятиях до меня и очередь не доходила. В этой школе я реально весь урок общаюсь и никакой очереди даже не возникает
Ангеліна,28.11.2016, 09:57
Тільки починаю займатися в цій школі Відвідала я тільки кілька занять, поки що все подобається, комфортно себе почуваю коли прихожу туди ніяких нарікань написати не можу, кльово все!
Вова,25.11.2016, 11:04
Гарна англійська, дуже добре мене підтягли тут) англійська була в мене трохи забута, але за 4 місяці все змінилось на кращій бік
Lilia,25.11.2016, 11:01
Школа супер!! Всем рекомендую У меня была учительницей Даша, проводит обалденные уроки никогда скучно не бывает с ней!!!
Katerina,22.11.2016, 14:14
Отличная школа языков. Я могу предположить что будет лучшей по Киеву. Приятно приходить в офис, тут всегда дружная комфортная и приветливая атмосфера. Впечатлило количество различных плюшек для студентов, которых нет в других школах. Так же понравился свободный доступ к воде/кофе/чаю – большой плюс, когда приходишь на занятия после тяжелого дня и можешь получить «порцию релакса» совершенно безвозмездно)) Крутые преподаватели, с отличным английским , комфортные не большие группы в шикарных аудиториях. Менеджеры приветливые, всегда толково все объяснят и помогут) Понравилось, что в школе есть подготовка к международным экзаменам. Никто не пытается навязать лишнего, все подбирается индивидуально к твоим потребностям и возможностям Я осталась полностью довольна и всем советую WinWin)
Татьяна,21.11.2016, 19:58
WinWin Cambridge Educational Center действительно прекрасная школа английского:) На самом деле, сейчас в Киеве достаточно много курсов английского языка и кажется , что с легкостью можно найти хорошую школу, но когда сама стала нуждаться в изучении поиск курсов занял достаточно много времени , так как я в процессе поиска поменяла 5 школ(Но когда я все таки нашла свою любовь WinWin, сразу перестала жалеть потраченного времени, так как я наконец-то нашла то что хотела. В школе WinWin всегда царит уютная и дружеская атмосфера. С первого дня впечатлило то, что каждый может зайти на кухню, сделать себе чай и взять всегда вкусное бесплатное печенье. А на занятиях никогда не бывает скучно)Квалифицированные преподаватели точно знают свое дело + на выходных у них есть разговорный клуб с носителем языка)))Уже через месяц я преодолела языковой барьер, а теперь пройдя курс могу читать и смотреть фильмы в оригинале) Рекомендую WinWin Cambridge Educational Center не знаю, что может быть лучше)

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.