Planet of beauty

Ламінування брів



  • 3 000 грн за курс

Про курс

Курси ламінування брів Харків

Переваги проходження курсів в Planet of beauty.

Ми готові надати учням не лише теоретичні знання, а повну матеріально-технічну базу з можливістю відпрацьовувати практичні навички на запрошених моделях:

  • Повністю обладнані робочі місця з усіма необхідними косметичними продуктами, спецодяг – це вже входить у вартість навчання.
  • Жодних додаткових вкладень.
  • Пріоритет на практиці – ви відпрацьовуєте алгоритми процедур на реальних людях.
  • Ми дбаємо про наявність моделей, немає необхідності вмовляти знайомих та родичів.
  • Оснащення обладнанням для апаратних процедур – умови максимально наближені до реального робочого процесу.
  • Детальний розбір всіх найпопулярніших послуг.
  • Консультування щодо просування власних послуг.
  • Можливість займатися у групі та індивідуально.

На курсі «Ламінування брів» викладач дає повну інформацію про те як, правильна форма брів може перетворити обличчя клієнта, зробивши його більш привабливим. На курсі Ви дізнаєтеся, якими інструментами виконується ламінування і корекція; методи і техніки виконання враховуючи всі особливості зовнішності клієнта. Ламінування брів відмінно підходить для дівчат, які від природи не мають густих брів.

Дана процедура дозволяє здійснити оздоровлення тонких, що випадають, несиметричних брів. Ламінування передбачає насичення брів корисними мікроелементами і речовинами, зміцнення їх з паралельним фарбуванням. До того ж завдяки цій технології стає можливим зафіксувати необхідну форму брів. В результаті ламінування брови мають природний зовнішній вигляд, сяють здоров'ям. Після процедури можна протягом двох місяців забути про необхідність підфарбовування брів, оскільки їм гарантований ідеальний зовнішній вигляд. Практична частина заняття відпрацьовується на моделях. Під чуйним керівництвом майстра учень самостійно проведе процедуру корекції і фарбування брів.

Даний курс підійде як новачкам в сфері краси, так і практикуючим розвиваються майстрам на додаток до основного виду діяльності. Цей курс в нашій студії дуже популярний, як раз тому що не вимагає великих витрат на придбання нової професії і можна починати працювати відразу після закінчення заняття.

Ви отримуєте диплом міжнародного встановленого зразка англійською мовою. Цей диплом завірений оригінальною голограмою, яка має кілька ступенів захисту. Диплом діє у країнах ЄС, СНД, Китаю та ін. Для багатьох клієнтів, хто приїжджає до нас навчаться з інших країн, буде можливість з цим дипломом реалізувати свої отримані навички на території своєї країни.

Щоб записатися на курс перейдіть за посиланням:

заявка на курс навчання

Отримати консультацію або записатися на курс - Пн-Нд з 09:00 до 20:00

Заняття проходять - пн-пт з 10:00 до 20:00, сб з 10:00 до 16:00

Телефон: [відкрити контакти](063) 596-03-58 на цьому номері є Viber, Telegram, WhatsApp, BiP

E-mail: [відкрити контакти][email protected]

Сайт : pb-kh.com

https://www.instagram.com/planet_of_beauty_kh/

https://www.facebook.com/Planet_of_beauty_kh-428097221269355/

    Категорії курсів

    Залишити коментар
    Будь ласка, введіть ваше ім’я
    Будь ласка, введіть коментар.
    1000 символів

    Будь ласка, введіть email
    або Відмінити
    Илона,05.01.2022, 22:48
    Рекомендую курсы, хорошие преподаватели, атмосфера отличная. Преподавателю Виктории по бровям отдельно большое спасибо.
    Valeria,29.10.2018, 09:50
    Хорошие курсы, прошла у них курсы наращивания ресниц расширенный, все понравилось, а подруга проходила курс по универсальному маникюру, то же имеет позитивный отзыв. Возможно кому-то поможет мой отзыв, рекомендую их

    Залишити коментар

    Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.