Planet of beauty

Манікюр та педикюр, universal



  • 7 900 грн за курс

Про курс

Професійні курси манікюру у Харкові

Переваги проходження курсів манікюру в Planet of beauty:

Ми готові надати учням не лише теоретичні знання, а повну матеріально-технічну базу з можливістю відпрацьовувати практичні навички на запрошених моделях:

  • Повністю обладнані робочі місця з усіма необхідними косметичними продуктами, спецодяг – це вже входить у вартість навчання. Жодних додаткових вкладень.
  • Пріоритет на практиці – ви відпрацьовуєте алгоритми процедур на реальних людях.
  • Ми дбаємо про наявність моделей, немає необхідності вмовляти знайомих та родичів.
  • Оснащення обладнанням для апаратних процедур – умови максимально наближені до реального робочого процесу.
  • Детальний розбір всіх найпопулярніших послуг.
  • Консультування щодо просування власних послуг.
  • Можливість займатися у групі та індивідуально.

Вартість курсів:

У групі (2-3 особи):

  • Базовий(standart 8 занять) = 6 800грн
  • Базовий(premium 10 занять) = 8 500грн

Індивідуальне заняття :

  • Базовий(standart 8 занять) = 7 900грн
  • Базовий(premium 10 занять) = 9 900грн

Короткий опис курсу: Програма розроблена для людей з нульовою підготовкою, які бажають на практиці вивчити виконання манікюру та педикюру. На курсах передбачено понад 95% практики із професійними викладачами. Навчання відбувається в оснащених аудиторіях з наданням необхідних витратних матеріалів. Ви навчитеся виконувати класичний та комбінований манікюр та педикюр тощо.

У чому наша перевага: Навчання лише з якісної продукції; всі видаткові препарати включені у вартість навчання; обладнані класи на навчання; з другого дня навчання проходить практично на моделях; практична частина занять становить 90% навчання; викладач постійно контролює навчальний процес; кожному учневі надається індивідуальна модель; можливість брати додаткові стажування за необхідності; дипломи видаються англійською мовою навчання всім практичним етапам від підготовки столу та стерилізації до завершального масажу рук.

Ви отримуєте диплом міжнародного встановленого зразка англійською мовою. Цей диплом завірений оригінальною голограмою, яка має кілька ступенів захисту. Диплом діє у країнах ЄС, СНД, Китаю та ін. Для багатьох клієнтів, хто приїжджає до нас навчаться з інших країн, буде можливість з цим дипломом реалізувати свої отримані навички на території своєї країни.

Отримати консультацію або записатися на курс - Пн-Нд з 09:00 до 20:00

Заняття проходять - пн-пт з 10:00 до 20:00, сб з 10:00 до 16:00

Щоб записатися на курс, перейдіть за посиланням:

заяка на курс навчання

Телефон: [відкрити контакти]+38(063)-596-03-58 на цьому номері є Viber, Telegram, WhatsApp, BiP

E-mail: [відкрити контакти][email protected]

Сайт школи : pb-kh.com

https://www.instagram.com/planet_of_beauty_kh/

https://www.facebook.com/Planet_of_beauty_kh-428097221269355/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Тоня Зозуля,05.01.2022, 22:24
Прошла курс , все понравилось, преподаватели замечательные, рекомендую!
Алина Полтавцева,05.11.2019, 10:15
Сегодня закончила курсы маникюра, наращивание и педикюра. Мне всё понравилось, всё понятно объясняют, я много чего узнала интересного для себя. Спасибо большое мастеру Светлане)
Альфия Адельшина,01.10.2019, 12:58
I went to nail extension courses))) I was satisfied, everything is explained easily and accessible))) Svetochka, thank you very much)))
Irina Sereda,29.10.2018, 09:51
Замечательные курсы, знания и практику получила хорошие! Спасибо огромное преподавателю Свете за приятную атмосферу и подробную консультацию по разным другим направлениям в маникюре)))
Alesiya R,19.03.2018, 16:02
Окончила в этом учебном центре курсы маникюра.Очень осталась довольна преподавателем,Светланой-мастер своего дела, всегда ответит на все интересующие вопросы, очень доступно и лаконично выкладывает материал, и подскажет и где нужно вовремя поправит. Была приятно удивлена администраторами: веселые, добрые, отзывчивые и просто простые девченки. В наше то время ... Довольна, что попала именно в этот центр! Я желаю вам процветания в вашем деле!
Алина,13.03.2018, 16:22
Хочу поблагодарить мастера ногтевой эстетики Ксению Редько, за проведение курса маникюра и педикюра «Universal».Спасибо большое за обучение,ты открыла для меня очень многое. С тобой приятно работать.

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.