Cisco, мережна академія

Мережева безпека, основні умови



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Академія Cisco на базі Університету СЕДІКОММ (SEDICOMM University) пропонує своїм студентам пройти курс з безпеки мереж. Він буде корисний фахівцям, які бажають поліпшити кваліфікацію в сфері IT. Також він стане в нагоді тим, хто хоче захистити свою електронну інформацію від негативного впливу ззовні.

Про що буде курс

Навчання Cisco CCNA Security дозволяє студентам дізнатися про те, що являє собою безпека мереж. Воно розділене на зручні підтеми для спрощення засвоєння навчального матеріалу. З програми занять можна дізнатися про:

  • особливості установки мережевих пристроїв;
  • моніторинг мережевого обладнання;
  • способи усунення неполадок.

Головним завданням курсу CCNA Security ставить перед собою навчання студентів особливостям підтримки пристроїв, а також захисту конфіденційності і можливості доступу до електронних даних. На додачу кожен учень отримає можливість підготуватися і здати іспит на міжнародний сертифікат Cisco.

Особливості безпеки мереж

Курси Cisco Київ роблять основний акцент на практичні онлайн-заняття на базі SEDICOMM University. Студентам пропонується в тестовому режимі тренуватися в удосконаленні навичок. При цьому фахівці Академії Cisco пропонують онлайн-доступ до всіх мультимедійних навчальних матеріалів і проводять лекції. Саме навчання триває два місяці або ж 70 академічних годин. Після нього можна здати професійний іспит 640-554 IINS і отримати індустріальний сертифікат.

Закінчивши курс навчання Cisco, можна успішно проектувати, підтримувати і впроваджувати мережеву безпеку різного масштабу. Ці навички дуже затребувані у великих компаніях, наприклад, у банках. Для тих, хто хоче підняти професійний рівень, це навчання замінить курси підвищення кваліфікації.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.