Cisco, мережна академія

CCNA про реалізацію міжвидової маршрутизації



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Прості і доступні курси Cisco Дніпропетровськ будуть зручні для кожного учня, який бажає зв'язати себе з мережевими технологіями. Ми пропонуємо якісне навчання, яке в подальшому дозволить отримати сертифікат Cisco міжнародного зразка.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Академія Cisco в Дніпропетровську готова надати своїм учням якісну освіту від кращих викладачів України. Вони не тільки начитують лекції, а й завжди вітають живе спілкування з аудиторією. Причому. навчатися у нас можна тільки онлайн, тобто отримувати знання, не виходячи з дому.

Програма курсу

Наші курси підвищення кваліфікації Дніпропетровськ пропонують пройти навчання по темі реалізації міжвидової маршрутизації. Ця тема розбита на невеликі підтеми, які допоможуть вивчити особливості віртуальної локальної мережі, а також:

  • познайомитися з маршрутизацією між VLAN;
  • налаштувати маршрутизацію між VLAN;
  • усунути неполадки в маршрутизації між VLAN.

Варто зазначити, що для закріплення отриманих знань ми пропонуємо відвідувати практичні заняття. Зазвичай вони проходять по вихідним, але можна вибудувати індивідуальний графік навчання.

Додаткова інформація

Саме навчання Cisco Дніпропетровськ має на увазі навчання на протязі декількох тижнів або кількох місяців. Залежно від обраної програми, можна як відвідувати курси з поглибленого вивчення теми, так і почати освоювати нову область з простих занять.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.