Cisco, мережна академія

CCNA про мережеві з'єднання



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Нові курси Cisco Дніпро пропонують вдосконалену програму навчання, яка напевно сподобається як новічкам в сфері IT, так і досвідченим фахівцям, що бажають підняти свій професійний рівень. Ми пропонуємо якісну систему освіти від кращої компанії Cisco.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Перед собою Академія Cisco в Дніпрі ставить наступну мету — навчити на професійному рівні студентів, які згодом зможуть працювати професійними мережевими інженерами. Щоб вчитися у нас, не потрібно здавати складні вступні іспити, ми раді кожному студенту, хто вступив в наші ряди.

Програма курсу

Основна програма курсу розрахована на чотири семестри. За цей час можна пройти все навчання Cisco Дніпро і дізнатися для себе багато нового. Програма курсу розрахована на вісім місяців. Кожні два місяці можна здавати іспит, який як дозволить перевірити знання, так і допоможе підготуватися до здачі індустріального іспиту. У програму входять наступні основні підтеми:

  • поняття глобальної мережі;
  • поняття протоколів;
  • основи побудової мережі;
  • що собою являє мережеве з'єднання.

Протягом всього навчання ми пропонуємо користуватися мультимедійним підручником. Читати його можна як з монітора комп'ютера, так і зі смартфона або планшета. Тобто займатися можна в будь-якому зручному місці і в будь-який час.

Додаткова інформація

Деякі приходять до нас, щоб пройти курси підвищення кваліфікації Дніпро онлайн. Ми допомагаємо структурувати існуючі знання та почерпнути із запропонованих матеріалів щось нове. Всі, хто раніше проходив це навчання, можуть займатися за індивідуальною програмою.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.