Cisco, мережна академія

CCNA про мережевий адресації



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Дистанційне навчання або курси Cisco Херсон — це найкраща можливість швидко і якісно вивчити нову спеціальність, підвищити рівень інтернет-грамотності, а також істотно підвищити свою кваліфікацію. На курси запрошуються всі, хто хоче не виходячи з дому отримати освіту.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Академія Cisco в Херсоні надає своїм студентам ряд можливостей, які можуть істотно спростити процес отримання знань. Для цього досвідчені викладачі створили зручний майданчик, що дозволяє студентам спілкуватися між собою і вдало взаємодіяти. У підсумку більшість студентів, які спілкувалися зі своїми одногрупниками, ділилися успіхами і допомагали один одному освоїти матеріал, змогли здати підсумкові тести набагато успішніше.

Програма курсу

Все навчання Cisco Херсон можна умовно розділити на кілька етапів. Спершу студенти отримують тільки базові уявлення про предмет вивчення. Потім знання поглиблюються по спіралі. На фінальному етапі питання про мережевий адресації вивчаються наступні теми:

  • що таке IP-адреси;
  • які можуть бути типи IP-адрес;
  • як можна отримати IP-адресу;
  • якомога взаємодіяти і управляти адресами.

Також студенти можуть в самостійному темпі освоювати програму курсу. За роз'ясненнями матеріалу завжди можна звернутися до викладачів, які вітають живе спілкування зі студентами.

Додаткова інформація

Щоб відвідати курси підвищення кваліфікації Херсон, досить записатися на офіційному сайті Академії Cisco. Також можна замовити зворотний дзвінок і дізнатися всі подробиці з навчання у наших кураторів.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.