Cisco, мережна академія

CCNA про мережеві служби



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Всі курси Cisco Чернівці розраховані на різних студентів, які можуть навчатися чомусь новому і шукати вдосконалені шляхи вирішення для складних завдань. Ми однаково раді як новачкам, так і студентам, які мають досвід роботи або навчання в сфері IT.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco в Чернівцях пропонує пройти тренінг, який дозволить не тільки вивчити нові напрямки в мережевих технологіях, але і істотно змінити життя. Мало хто знає, що сучасний ринок праці потребує мережевих інженерів. Кожна велика компанія мріє роздобути фахівця, який зможе обслуговувати обладнання Cisco. Тому отримання нової професії дозволить знайти відмінну високооплачувану роботу.

Програма курсу

Щоб студентам було цікавіше вивчати складний матеріал, все навчання Cisco Чернівці реалізовано за перевіреною схемою. Кожен учень одночасно є тренером для іншого. Таким чином всі наші студенти освоюють навички комунікації з колегами та можуть легко виконувати спільні завдання.

У програму курсу за мережевим основам пропонується вивчити наступні теми:

  • здійснення взаємодії клієнтів і серверів;
  • уявлення про прикладні протоколах і сервісах;
  • як реалізуються багаторівнева модель і протоколи.

Також кожен студент може вивчати мультимедійний підручник як в групі, так і самостійно. Зробити це можна за допомогою лекцій і читання наданих навчальних матеріалів.

Додаткова інформація

Всі курси підвищення кваліфікації Чернівці розраховані на студентів, які вже мають міжнародний сертифікат або внутрішній сертифікат Академії Cisco. Вони можуть надійти на курси, що дозволяють істотно підвищити кваліфікацію в будь-який час. Всі заняття проходять онлайн.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.