Cisco, мережна академія

CCNA про створення проекту мережі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Щоб отримати затребувану професію, досить відвідати курси Cisco Сімферополь, які пропонує наш навчальний заклад. Ми надаємо можливість вивчитися на фахівця з кібербезпеки або інженера мереж за короткі терміни.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

В якості основної мети Академія Cisco в Сімферополі ставить перед собою завдання вивчити швидко і якісно студентів, які займуть високі посади в міжнародних компаніях. Для цього досить почати навчання і успішно завершити його з високим балом по внутрішній системі оцінювання. Це не так складно, як здається на перший погляд. Головне почати.

Програма курсу

Саме навчання Cisco Сімферополь являє собою кілька семестрів, протягом яких можна успішно вивчити одну спеціальність і стати професіоналом в обраній галузі. Кожному довчитися учневі ми гарантуємо працевлаштування, допомагаємо розвинутися і стати успішним.

У програму підготовки на професію інженера мереж входять наступні підтеми:

  • навіщо проводити аналіз вимог;
  • як здійснювати вибір відповідної топології LAN;
  • як проводити проектування бездротових мереж;
  • що таке проектування підтримки WAN;
  • як включати засоби захисту.

Щоб кожен наш студент зміг довчитися до кінця, ми пропонуємо виробити звичку вчитися. Для цього достатньо приділяти навчання одну годину на день протягом двох-трьох тижнів. Щоб вчитися було зовсім просто, не обов'язково щодня читати підручник. Можна урізноманітнити процес отримання знань прослуховуванням лекцій і переглядом навчальних відео.

Додаткова інформація

Всі курси підвищення кваліфікації Сімферополь тривають кілька місяців. Вони допомагають систематизувати отримані в ході навчання знання і досвід. Також, щоб навчатися було легко, ми пропонуємо проходити практики на професійному рівні. Практичні заняття дозволяють зміцнити отримувану інформацію і навчитися правильно її використовувати. Також набуття практичних навичок допоможе в майбутньому отримати гідну роботу.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.