Cisco, мережна академія

CCNA про створення прототипу мережі для комплексу будівель



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Кожні курси Cisco Севастополь дозволять навчитися чомусь новому. В рамках курсу про створення прототипу мережі для цілого комплексу будівель ми пропонуємо дізнатися про професії мережевого інженера. Кожен наш студент може дізнатися про те, наскільки це популярна і затребувана на ринку праці професія.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша основна мета полягає в тому, щоб вивчити затребуваної професії тисячі студентів. Кожен наш учень може дізнатися для себе щось нове і почати розвиватися в правильному напрямку разом з нами. Академія Cisco в Севастополі пропонує якісне навчання за кращою навчальною програмою, складеної фахівцями з міжнародної компанії.

Програма курсу

Щоб краще засвоїти матеріал, навчання Cisco Севастополь здійснюється дистанційно. Ця методика дозволяє студентам освоїтися і налаштуватися на навчання в максимально комфортній обстановці. Щоб стати одним з наших студентів, достатньо заповнити форму зворотного зв'язку.

У програму підготовки включені наступні підтеми:

  • як створити прототип для перевірки достовірності проекту;
  • як можна створити прототип LAN;
  • як створити прототип для серверної ферми.

Підтеми розбиті на зручні частини, які набагато простіше засвоїти. А мультимедійний підручник дозволить швидко систематизувати всі наявні знання.

Додаткова інформація

Щоб курси підвищення кваліфікації Севастополь пройшли з максимальною користю, слід займатися не менше години в день. Вироблена звичка вчитися і отримувати нові знання дозволить в короткі терміни закінчити весь курс навчання і зайняти гідне місце в суспільстві. Змінити своє життя просто. Досить тільки почати!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.