Cisco, мережна академія

CCNA про списках контролю доступу



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Для своїх студентів Академія Cisco в Севастополі пропонує високоякісну освіту, створене за всесвітньо відомій програмі навчання. Кожен наш студент надалі стає затребуваним фахівцем, диплом якого котирується в усьому світі.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша основна мета полягає в професійному навчанні учнів. Для полегшення процесу отримання знань наші курси Cisco Севастополь розбиті на невеликі теми, які зручно вивчати як самостійно, так і в складі групи. Ми підтримуємо будь-яку форму дистанційного навчання і допомагаємо нашим студентам на всіх етапах.

Програма курсу

Сама програма курсів розрахована на кілька місяців. Ви можете як пройти її цілком, так і закінчити два семестри. Вони дозволять здати міжнародний іспит і влаштуватися на престижну роботу. Наше навчання Cisco Севастополь дозволяє всім бажаючим знайти високооплачувану роботу.

В рамках вивчення мережевих технологій ми пропонуємо розібратися в наступних складних темах:

  • як використовувати ACL для захищених мереж;
  • як провести настройку простих списків ACL;
  • як провести настройку розширених списків ACL;
  • як налаштувати найскладніші списки ACL.

Кожна з перерахованих вище тим представлена ​​у вигляді лекції, яку веде професійний інструктор. Він знайомить студентів не тільки з основними поняттями, а й допомагає легко заглибитися в матеріал. Також про всі питання мережі можна прочитати в зручному мультимедійному підручнику.

Додаткова інформація

Щоб пройти курси підвищення кваліфікації Севастополь, досить залишити заявку на нашому сайті. Ми запрошуємо до співпраці всіх бажаючих і обіцяємо високоякісне навчання будь-який з обраних професій.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.