Cisco, мережна академія

Транспортний рівень OSI



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Всі курси Cisco Запоріжжя на отримання високоякісної освіти, яке допоможе в майбутньому отримати престижну професію. Ми пропонуємо вивчення теми транспортного рівня в рамках підготовки мережевих інженерів, яка допоможе побудувати успішне майбутнє.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco в Запоріжжі дозволяє досить швидко отримати цікаву і високооплачувану професію. Для цього достатньо записатися на наші курси і почати актівно вчитися. Причому для навчання не потрібно витрачати більше години в день.

Програма курсу

Наше навчання Cisco Запоріжжя розраховане на будь-який вік і рівень знань. Кожен прийшов до нас учень може претендувати на отримання знань, достатніх для освоєння нової спеціальності.

В рамках вивчення інженерії мереж ми пропонуємо ознайомитися з наступними темами:

  • що таке транспортний рівень;
  • які бувають ролі у транспортного рівня;
  • що таке протокол TCP;
  • як управляти сеансами TCP;
  • що таке протокол UDP.

Всі наші курси розраховані на нетривалий навчання. Найдовші з них складають вісім місяців і вчать з нуля однією з найскладніших професій сучасності — мережевий інженерії.

Додаткова інформація

Наші курси підвищення кваліфікації Запоріжжя готують справжніх професіоналів. Ми підходимо до питання навчання вельми відповідально і допомагаємо учням на кожному етапі. Так. куратори допомагають не тільки вирішувати питання, що стосуються безпосереднього процесу навчання, але і мотивують учнів справлятися зі складними темами.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.