Cisco, мережна академія

Рівень передачі даних



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наші курси Cisco Кривий Ріг призначений для всіх тих, хто хоче змінити своє життя на краще. Для цього достатньо записатися, а потім почати займатися. Вже через чотири місяці навчання два рази на тиждень до вас почнуть надходити пропозиції про роботу, а через вісім місяців ви зможете претендувати на посаду в будь-якій міжнародній компанії.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна ціль

Наша Академія Cisco в Кривому Розі прагне вивчити компетентних фахівців, які вироблять звичку вчитися, а потім зможуть постійно змінюватися і вдосконалюватися. Все це завдяки високоякісній освітній програмі яку ми пропонуємо кожному студенту.

Програма курсу

Наше навчання Cisco Кривий Ріг дозволяє стати компетентним професіоналом в обраній галузі. Досить приділяти навчанню не більше 6-8 годин на тиждень і за два семестри стати справжнім експертом.

З нашою допомогою можна отримати відповіді на наступні питання:

  • що таке рівень каналу передачі даних;
  • які існують методи управління доступом до середовища;
  • що таке адресація і дані фреймів управління доступом.

Щоб стати успішним інженером мереж не потрібно вчитися довгі роки в дорогому загальноосвітньому закладі. Достатньо всього восьми місяців і занять по годині в день.

Додаткова інформація

Також наші студенти можуть відвідати курси підвищення кваліфікації Кривий Ріг, які дозволять поліпшити свої знання в обраній галузі і почати заробляти істотні суми.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.