Cisco, мережна академія

Функціональність рівня додатків OSI



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наші дистанційні курси Cisco Тернопіль — це відмінна можливість отримати освіту, не виходячи з дому. Кожен наш студент може розраховувати на індивідуальний підхід і допомогу в навчанні від кращих лекторів Європи.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша основна мета полягає в допомозі іншим людям. Для її здійснення ми постійно працюємо з великою кількістю учнів різних вікових груп і спеціальностей. Так, на сьогоднішній день ми навчаємо понад півтори тисячі студентів з усіх куточків світу. Навчання проходить російською мовою. При цьому навчальні матеріали доступні на дванадцяти мовах.

Програма курсу

Для своїх студентів Академія Cisco в Тернополі пропонує високоякісну освіту за різними напрямками діяльності. Серед питань, що відносяться до інженерії мереж, можна виділити:

  • що таке застосування;
  • як створити умови для додатків і служб;
  • які є приклади протоколів і сервісів рівня додатків.

Також всі навчання Cisco Тернопіль являє собою комплексне утворення. Наші студенти не тільки слухають лекції і вивчають підручник, а й на власному досвіді вчаться взаємодіяти з обладнанням.

Додаткова інформація

Щоб курси підвищення кваліфікації Тернопіль пішли на користь, необхідно мати бажання змінити своє життя. Адже ми не просто допомагаємо отримати нові знання та досвід — ми вчимо професіоналів, які згодом зможуть працювати в найбільших компаніях світу.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.