Cisco, мережна академія

Introduction to Cybersecurity, основні поняття



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

У сучасному суспільстві інформаційна безпека курси онлайн Київ є невід'ємною частиною життя. Кожен хоч раз в тій чи іншій формі стикався з хакерською атакою. Тому дуже важливо знати, як можна захиститися від подібних загроз в майбутньому.

Основна мета

Наш курс безпека інформаційних технологій Київ пропонує вивчити основні поняття складної професії фахівця з кібербезпеки і дізнатися про те, як хакери проникають в повсякденне життя простих користувачів. При цьому багато хто навіть не підозрюють про те, що деякі їх акаунти в соціальних мережах могли бути зламані. Ми хочемо розповісти правду і допомогти як слід захиститися.

Програма курсу

Основний курс інформаційна безпека онлайн Київ триває всього два тижні. За цей час ми пропонуємо розглянути кілька лекцій, які дозволять отримати вичерпну інформацію про небезпеки, які можуть підстерігати користувача в мережі. З нашою допомогою можна дізнатися всі секрети хакерів.

Також ми пропонуємо розглянути докладніше наступні теми:

  • що таке атаки в кіберпросторі;
  • як саме поводяться хакери;
  • які базові поняття кібербезпеки;
  • як створювати безпечні інформаційні дані.

Наш навчальний заклад надає можливість на власному досвіді з'ясувати, що потрібно робити для захисту від хакерів. Подібні навички не вимагають додаткових спеціалізованих знань, досить зрозуміти основні принципи і слідувати інструкціям.

Додаткова інформація

Кожен фахівець із захисту інформації курси Київ перед отриманням звання професіонала в цій області пройшов різні практичні заняття. Ми пропонуємо також вивчити на практиці різні методи, якими користуються зловмисники. Після закінчення навчання ви зможете зрозуміти, чи хочете ви займатися саме цією спеціалізацією в майбутньому.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.