Cisco, мережна академія

Introduction to Cybersecurity, захист даних компанії



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наш курс з кібербезпеки секрети хакерів Київ пропонує унікальну можливість всього за два тижні дізнатися все про кібербезпеки. Ми надає найбільш актуальні відомості, які можна сміливо використовувати в повсякденному житті.

Основна мета

Основною метою курси інформаційна безпека і захист Київ ставлять собою навчання людей правилам поведінки в інтернеті. Ми також пропонуємо можливість якісно захиститися від хакерів і підвищити свій рівень безпеки. Зробити це можна навіть без додаткових знань в сфері IT.

Програма курсу

Щоб курси забезпечення інформаційної безпеки Київ були максимально цікавими та інформативними, ми розбили заняття на кілька основних лекцій. У лекції, яка розповідає про те, як захистити свою організацію від хакерів, будуть розглянуті наступні теми:

  • принципи захисту даних організації;
  • політика безпеки компанії;
  • впровадження політики безпеки;
  • грамотна підтримка політики безпеки.

Все навчання займає не більше двох тижнів. За цей час можна отримати необхідні знання та навички для безпечного відвідування інтернету та локальної мережі.

Додаткова інформація

Наші курси навчання інформаційна безпека Київ підходять для кожного. Варто тільки почати займатися і ви швидко перейнятися процесом навчання. Вся інформація представлена ​​в максимально доступній формі.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.