Cisco, мережна академія

Cybersecurity Essentials, конфіденційна інформація



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми пропонуємо курси підвищення кваліфікації із захисту інформації Київ для всіх, хто хоче поліпшити свої знання і навички в області кібербезпеки. Наші студенти стають відомими фахівцями, розосередженими по всьому світу. Приєднуйтесь до нашої команди!

Основна мета

Кожен наш студент — це фахівець з інформаційної безпеки курси Київ, який зарекомендував себе як компетентного дослідника. Ми прагнемо підготувати професіоналів, які зможуть не просто влаштуватися на хорошу роботу, але домогтися справжніх висот в обраній галузі.

Програма курсу

Наші курси аудит інформаційної безпеки Київ пропонують до розгляду наступні теми, які стосуються кібербезпеки:

  • що таке конфіденційна інформація;
  • способи захисту КІ;
  • методи приховування КІ.

Також на наших заняттях можна дізнатися про секрети хакерів, про те, як зловмисники проникають в облікові дані користувачів. Ми допомагаємо навчитися захисту від здирників і шифрувальників. Ці знання залишаться з вами назавжди і допоможуть зберегти свої особисті дані в недоторканності.

Додаткова інформація

Щоб курси для керівників з інформаційної безпеки Київ проходили максимально весело, ми об'єднуємо учнів у невеликі групи. Там можна знайти однодумців, поділитися знаннями або попросити допомоги.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.