Cisco, мережна академія

CCNA Cyber ​​Ops, мережева інфраструктура



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Навчання за програмою CCNA Cyber ​​Ops Київ є престижним і котирується в усьому світі. Це відмінна можливість якісно змінити своє життя і почати розвиватися в правильному напрямку. Жоден студент, який пройшов цю підготовку, не залишився без роботи.

Основна мета

Програму Cisco CCNA Cyber ​​Ops Київ вивчають в кожній сучасній країні. Вона необхідна для того, щоб користувачі не тільки змогли захищати себе і своїх близьких від загрози хакерів, але і змогли побудувати захищене з'єднання для великої корпорації.

Програма курсу

Курси Cisco CCNA Security Київ досить прості в розумінні. Освоїти їх може навіть людина. який не має підготовки в сфері інформаційних технологій. Вони підходять як в якості першої професії, так і в якості додаткової можливості заробити великі гроші.

В рамках вивчення мережевої інфраструктури. ми пропонуємо розглянути наступні теми:

  • які основні особливості і характеристики системи Linux;
  • як аналізувати роботу служб і мережевих протоколів;
  • як зрозуміти роботу мережевої інфраструктури.

Ми пропонуємо високоякісну освіту для кожного, яке дозволить знайти хорошу професію і влаштуватися в житті. Наша головна мета полягає у вихованні максимальної кількості професіоналів.

Додаткова інформація

Пройшовши курси кібербезпеки Cisco Київ можна влаштуватися на роботу в хорошу фірму або ж самостійно вишукувати уразливості в програмах і працювати за винагороду від великих компаній.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.