Cisco, мережна академія

CCNA Cyber ​​Ops, інциденти мережевої безпеки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Сама по собі інформаційна безпека курси онлайн Київ є популярною і престижною професією. Їй навчаються студенти у всіх найбільших ВУЗах світу. Зазвичай навчання займає досить багато часу, але ми пропонуємо інтенсив від Cisco, який триває всього три місяці.

Основна мета

У світі відчайдушно не вистачає професійних кібераналітіков. Тому наш курс безпеку інформаційних технологій Київ покликаний в максимально короткі терміни підготувати справжніх професіоналів своєї справи. Ми готові запропонувати високоякісні заняття за спеціально розробленою програмою, які сподобаються студентів будь-якого віку.

Програма курсу

Наш курс інформаційна безпека онлайн Київ складається з лекцій та практичних занять. Лекції дозволять отримати теоретичні знання, а потім можна буде застосувати їх на практиці. Саме ця практика дозволить надалі влаштуватися на роботу, не маючи досвіду на аналогічній посаді. Досить буде продемонструвати відповідний сертифікат про освіту.

В рамках вивчення інцидентів мережевої безпеки ми пропонуємо розглянути наступні теми:

  • оцінювання сповіщень про мережевої безпеки;
  • аналіз даних про вторгнення в мережу;
  • виявлення вразливих вузлів;
  • виявлення вразливостей інфраструктури;
  • модель реагування на інциденти;
  • управління інцидентами мережевої безпеки.

Всі ці питання будуть детально розібрані на курсах. Також додатково можна вивчити теми на нашу мультимедійного підручника. Він досить легкий, цікавий і максимально інформативний. У ньому ж присутні додаткові завдання, які допоможуть зміцнити знання.

Додаткова інформація

Кожен фахівець із захисту інформації курси Київ закінчив відповідне навчання. Саме воно допомагає знаходити складні уразливості в обладнанні та програмах і отримувати за це винагороду.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.