Cisco, мережна академія

Python, основи програмування



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Python є універсальна мова програмування. Ми пропонуємо пройти курси Cisco Дніпропетровськ, який розповість про всі переваги цієї мови і дозволить навчитися створювати на ньому програми.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco в Дніпропетровську пропонує пройти унікальний курс, за допомогою якого ви на практиці навчитеся писати програми на мові Python всього за кілька тижнів. Для цього не потрібно володіти початковими знаннями - ми всьому навчимо. Головне - мати бажання вчитися і розвиватися.

Програма курсу

Саме по собі навчання Cisco Дніпропетровськ проходить в досить легкій формі. Ми крок за кроком розповідаємо про те, як правильно розуміти мову програмування і створювати програмне забезпечення для різних потреб.

В рамках вивчення принципів створення програм, ви дізнаєтеся про те:

  • що таке архітектура комп'ютера;
  • що таке інтерпретатор та компілятор;
  • які принципи програмування;
  • які є парадигми програмування.

Наші студенти не залишаються без роботи! Ми гарантуємо працевлаштування для кожного, хто знайшов в собі сили і бажання довчитися до самого кінця. Після закінчення навчання ви будете вміти створювати програми початкового рівня і зможете влаштуватися молодшим фахівцем в будь-яку велику компанію.

Додаткова інформація

Щоб пройти курси підвищення кваліфікації Дніпропетровськ, достатньо заповнити заявку. Не буде ніякого конкурсного відбору претендентів - ми раді кожному!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.