Cisco, мережна академія

Python, основи програмування, логічні оператори і умови



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наші курси Cisco Львів допомагають в короткий термін освоїти основні принципи програмування на Python. Для цього ми зібрали кращих викладачів, які відучили вже понад дві тисячі студентів різних дисциплін. Ми пропонуємо тільки кращі рішення!

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco у Львові прагне вивчити максимальну кількість кваліфікованих фахівців. Ми пишаємося кожним нашим учнем, багато з яких стали успішними професіоналами і зайняли престижні посади у великих компаніях по всьому світу.

Програма курсу

Все навчання Cisco Львів розбито на зручні глави, що дозволяє за одну годину пройти один з етапів навчання. Наша програма розрахована на новачків, які тільки відкрили для себе дивовижний світ програмування і тільки починають в ньому освоюватися.

За три тижні ви зможете вивчити наступні теми:

  • як управляти потоком виконання;
  • що таке логічні вирази;
  • що з себе представляють логічні оператори;
  • що таке умовне виконання;
  • як дотримуватися послідовність умов;
  • що таке вкладені умови.

Також ми пропонуємо велику кількість часу приділяти практичним завданням. Адже практика дозволяє не тільки закріпити отриманий результат, а й знайти необхідний для майбутньої роботи навик.

Додаткова інформація

Щоб почати відвідувати курси підвищення кваліфікації Львів по Python, не доведеться складати додаткові вступні іспити. Ми чекаємо від вас простої заяви. Подробиці про проведення занять ви можете дізнатися у наших менеджерів. Вступайте до нашої Академії Cisco і стаєте справжнім професіоналом.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.