Cisco, мережна академія

Python, основи програмування, робота з циклами



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми пропонуємо високоякісні курси Cisco Херсон по освоєнню мови Python. Вони допоможуть в короткі терміни не тільки вивчити ази програмування, а й отримати необхідну базу для подальшого просування на шляху до освоєння цієї складної професії.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco в Херсоні пропонує вивчити програмування з нуля. Вам не потрібно мати спеціальних знань і навичок для початку освоєння цієї спеціальності — ми допоможемо навчитися всьому, що потрібно. Зі свого боку ми гарантуємо просту і зрозумілу подачу складного матеріалу і велика кількість практичних занять, які дозволять максимально швидко розібратися в новій темі.

Програма курсу

Щоб навчання Cisco Херсон проходило максимально ефективно і не забирало зайвий час, ми пропонуємо вивчити основи програмування всього за три тижні. Якщо у вас є бажання і час, то ви можете закінчити курс ще швидше, так як ми не обмежуємо можливості студентів займатися за індивідуальним графіком.

На одному з початкових занять ми пропонуємо розібрати наступні питання:

  • що таке ітерації;
  • як оголошувати змінну;
  • навіщо давати інструкції while;
  • для чого потрібні нескінченні цикли;
  • як завершувати ітерації;
  • як можна об'єднати цикли;
  • що таке списки і навіщо їх обходити.

Багато хто вважає, що для вивчення програмування необхідно добре знати математику, проте досить простого шкільного курсу. І навіть якщо ви погано пам'ятаєте шкільну програму, ми готові навчити вас всього з самого початку.

Додаткова інформація

Щоб курси підвищення кваліфікації Херсон пішли на користь, необхідно постійно практикуватися. Тому наші викладачі розробили складну систему практичних занять, які супроводжують вивчення кожної теми. З їх допомогою ви швидко навчитеся застосовувати на практиці отримані знання.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.