Cisco, мережна академія

Python, основи програмування, робота з файлами



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми пропонуємо вам відвідати курси Cisco Чернігів, які навчає створенню програмного забезпечення на мові Python. Разом з вами ми пройдемо шлях від азів і написання першої програми до вирішення складних математичних і логічних завдань за допомогою програмування.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна ціль

Перша в Україні Академія Cisco в Чернігові пропонує освіту вищої якості. Наші навчальні матеріали зібрані провідними фахівцями в області програмування, а також вичитані психологами, що робить наш мультимедійний підручник максимально доступним для освоєння. Всі теми подані там в простій формі, яку можуть зрозуміти учні різного віку.

Програма курсу

Наше навчання Cisco Чернігів допоможе кожному не просто освоїти ази програмування, а й навчитися самостійно створювати програми. Мова Python досить простий в освоєнні. І ми надаємо можливість вивчити основи всього за три тижні. Завдяки великій кількості практики, ви зможете вже після першого заняття написати свою програму.

Кожен наш курс висвітлює одну з основних тем з програмування на Python. При вивченні роботи з файлами ми пропонуємо до розгляду наступні питання:

  • що таке файли;
  • як відкривати файли;
  • як навчитися читати текстові файли і рядки;
  • як здійснювати пошук через файл;
  • для чого потрібен оператор with;
  • як відбувається запис файлів.

Протягом всього навчання ви будете здавати тести і контрольні роботи. які допоможуть закріпити й упорядкувати знання. Ефект від занять стане помітний вже через тиждень, коли ви зможете читати і розуміти чужий код. До другого тижня у вас вже почне формуватися мислення, властиве програмістам. Третій тиждень покликана закріпити результат.

Додаткова інформація

Програмування — це успішна область, в якій кожен може знайти собі заняття до душі. Наші курси підвищення кваліфікації Чернігів по Python допоможуть вивчити програмування в достатній мірі, щоб почати на цьому заробляти.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.