Cisco, мережна академія

Python, основи програмування, списки і словники



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми запрошуємо всіх бажаючих на курси Cisco Чернівці по основам програмування. Кожен наш студент зможе на власному досвіді переконатися в легкості і простоті мови Python, затребуваного по всьому світу.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Своєю метою Академія Cisco в Чернівцях ставить перед собою якісне навчання студентів програмуванню. Ми пропонуємо допомогу кращих викладачів, який допоможуть поринути в світ створення програмного забезпечення. Адже, щоб стати програмістом, не потрібно мати особливих навичок і додаткових знань.

Програма курсу

Саме по собі навчання Cisco Чернівці складається з декількох лекцій, тривалість кожної з них не перевищує години. Тривалість всього курсу становить три тижні. За цей час ми пропонуємо як вивчити основи програмування, так і сформувати особливе мислення, необхідне для професії творця ПО.

Разом з нашими викладачами ви вивчите наступні теми:

  • що таке колекції;
  • як працювати зі списками та кортежами;
  • які є методи списків;
  • що таке об'єкти і значення;
  • робота зі словниками та множинами;
  • особливості словників і файлів;
  • навіщо потрібні цикли і словники.

За допомогою наших курсів ви зможете в короткий термін навчитися програмуванню. Темпи зростання і подальшого розвитку будуть залежати тільки від вашої зацікавленості. Ми пропонуємо самий короткий і плідний шлях до освоєння основ написання програм.

Додаткова інформація

Закінчивши курси підвищення кваліфікації Чернівці, ви зможете навчитися створювати свої перші програми, а також вирішувати складні завдання за допомогою програмного забезпечення. Ці навички знадобляться вам в подальшому вивченні Python.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.