Cisco, мережна академія

Основи програмування Python, робота з функціями



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наші курси Cisco Черкаси дозволяють вивчити основи програмування в досить короткі терміни. Ми допомагаємо кожному зацікавленому учневі максимально швидко навчитися читати чужий код і писати свій. Для цього ми залучили до роботи над проектом кращих викладачів.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Сама по собі Академія Cisco в Черкасах створена для дистанційного навчання студентів по всьому світу. Ми прагнемо дати кожному максимально актуальні знання, які можна буде легко застосувати на практиці. За допомогою програмування можна кардинально змінити своє життя, так як воно дозволяє істотно підвищити рівень доходів і реалізувати себе в якості творця цікавих проектів.

Програма курсу

Наше навчання Cisco Черкаси доступно кожному. Ми приймаємо учнів. незалежно від статі, віку або попередньої освіти. Щоб зрозуміти, наскільки вам близька ця тема. ви можете подивитися нашу вступну лекцію безкоштовно. Це дозволить вам вирішити, чи підходить вам наш формат навчання.

Сама програма розрахована на три тижні навчання. За цей час буде пройдено кілька основних тем. серед яких частково будуть порушені наступні питання по функціям:

  • які існують елементи функціонального програмування;
  • як написати функцію для об'єкта першого класу;
  • як впізнати функції, які залежать від функцій;
  • що таке замикання;
  • що таке лямбда-функції;
  • як розпізнати декоратори.

Навчання програмуванню дозволить вам отримати найбільш затребувану в XXI столітті професію. Разом з нами ви вивчите ази мови Python, а потім зможете влаштуватися за фахом на роботу і вже там продовжувати удосконалювати свої знання і навички за більш високу заробітну плату.

Додаткова інформація

Наші курси підвищення кваліфікації Черкаси допомагають познайомитися з популярною та актуальною професією і на власному досвіді переконатися в тому, що створювати програми може кожен. Не втрачайте часу дарма, записуйтеся на дистанційне навчання прямо зараз.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.