Європейський вибір

Підготовка до HSK



  • 400 грн за заняття (заняття триває 55 хвилин)

Про курс

Мовна школа "Європейський вибір" пропонує вам курс з підготовки до міжнародного іспиту з китайської мови China`s Hanyu Shuiping Kaoshi, також відомий як HSK або Chinese Proficiency Test

Найкращий доказ Ваших знань китайського мови-це успішна здача міжнародного кваліфікаційного іспиту HSK

  • HSK 1 Це самий початковий рівень. Він розрахований на новачків, які ще не вміє ні читати, ні писати. Словниковий запас - 150 ієрогліфів.
  • HSK 2 призначений для тих, хто має словниковий запас 300 часто вживаних слів і відповідні знання елементарної граматики, може підтримати спілкування на нескладні теми в рамках найбільш часто зустрічаються в побуті тем.
  • HSK 3 передбачений для тих, хто вже трохи розмовляє і бажає розвивати якісні навички письма і спілкування китайською мовою. Словниковий запас у розмірі 600 слів.
  • HSK 4 - для тих, хто має словниковий запас в розмірі 1200 слів і відповідними знаннями граматики, може брати участь в бесіді з носіями китайської мови на різні теми.
  • HSK 5 - рівень для тих, хто володіє китайською на рівні вище середнього і має словниковий запас 2500 слів, може читати газети і журнали, розуміти телепередачі, виступати перед аудиторією на китайській мові.
Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.