Cisco, мережна академія

CCNP ROUTE про реалізацію IP-маршрутизації



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наші курси підвищення кваліфікації Cisco CCNP призначені для всіх, хто хоче істотно поліпшити свої навички роботи з мережевим обладнанням. Ми пропонуємо кваліфіковану допомогу в отриманні індустріального сертифіката CCNP.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна ціль

Високоякісна Академія Cisco пропонує пройти курси всім, хто вже почав освоювати професію інженера мереж і отримав сертифікацію CCNA. Ми пропонуємо вам переступити на принципово новий рівень розуміння інженерії мереж. З нашою допомогою ви зможете створювати інфраструктуру складних мережевих з'єднань в будь-яких масштабах, навіть на найбільших і вимогливих підприємствах.

Програма курсу

Щоб навчання Cisco підходило усім, ми пропонуємо три програми організації навчального процесу. Ви зможете займатися кожен день по годині, кожен день по дві-три години, тільки по вихідним по чотири години. Досить вибрати графік, який підходить саме вам, і почати навчання. Максимальна тривалість курсу становить дев'ять місяців, але багато наших студентів справляються за п'ять.

На початковому етапі занять ми пропонуємо вивчити наступні теми:

  • які бувають послуги маршрутизації;
  • як налаштовувати протоколи EIGRP і OSPF;
  • як оновлювати маршрутизатор;
  • як реалізовувати канали управління;
  • як впровадити IPv6 в корпоративну мережу.

Також ми розповімо про правила управління віддаленої мережею. Ця інформація буде необхідна мережевим інженерам, які потребують налаштувати мережі не тільки в головному офісі, а й у філіях. Додатково це необхідно для забезпечення роботи віддаленим співробітникам. З нашою допомогою ви станете універсальним співробітником, який буде високо цінуватися на будь-якому підприємстві.

Додаткова інформація

Щоб курси Cisco принесли максимальну користь, необхідно дисципліновано підійти до питання навчання. Зокрема, рекомендується займатися регулярно. Це дозволить виховати звичку вчитися, яка допоможе максимально якісно отримувати знання.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.