Cisco, мережна академія

CCNP TSHOOT про технічне обслуговування і усунення неполадок IP-мережі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Поглиблені курси Cisco Київ CCNP дозволяють підняти навички мережевий інженерії на новий рівень і в короткі терміни отримати підвищення на роботі. Якщо у вас є діючий сертифікат CCNA, то ми допоможемо вам багато разів підвищити кваліфікацію.

Основна ціль

Оскільки Академія Cisco в Києві є дистанційним навчальним закладом, наші заняття стануть відмінним рішенням для тих, хто весь день зайнятий на роботі. Щоб отримати високоякісні знання і здати з нашою допомогою індустріальний іспит, досить вивчати обрану тему всього годину-півтора в день. І всього за дев'ять місяців ви зможете стати успішним фахівцем, затребуваним по всьому світу.

Програма курсу

Зараз мережева інженерія переживає свій розквіт. Багатьох цікавить навчання Cisco Київ за цією спеціальністю, але не всі освоюють професію до кінця. Тому у нас є пропозиція для всіх цілеспрямованих учнів. Кожен доучившийся студент з нашою допомогою зможе знайти собі якісну роботу або отримати підвищення на існуючій.

За програмою CCNP пропонується вивчити наступні теми:

  • як навчитися планувати технічне обслуговування;
  • як усувати несправності мереж;
  • які інструменти треба використовувати для усунення неполадок;
  • як виправляти і знаходити несправності в локальній мережі;
  • як виправляти неполадки в маршрутизації;
  • як усунути несправність в сервісі адресації.

Також ми розповімо про багатьох інших різновидах мережевих з'єднань і методах усунення неполадок в них. У нас ви зможете дізнатися, як без зайвих зусиль убезпечити корпоративну мережу.

Додаткова інформація

Щоб почати проходити курси підвищення кваліфікації Київ, необхідно подати заявку. Також обов'язково підтвердити наявність чинного сертифіката за попередньою підготовці Cisco.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.