My English World, школа англійскої мови

Англійська мова для дорослих



  • 2 400 грн на місяць

Про курс

Пропозиція від курсів англійської для дорослих

Викладачі нашого центру акцентують увагу на тому, що навчання в зрілому віці, незважаючи на поширений міф про складності засвоєння нового матеріалу, має свої цікаві особливості:

  • По-перше, усвідомлене відвідування. Самостійно прийняте рішення підкріплюється відповідальним підходом до виконання завдань, а також самовіддачі на заняттях.
  • По-друге, вміння зосередиться, не розпорошуючи увагу на сторонні заняття. Досягнення мети стає пріоритетом для зрілої людини.
  • По-третє, теоретична інформація засвоюється набагато легше, що стає сильною стороною при вивченні граматики.

Переступивши певний віковий поріг, втрачається необхідність і бажання прагнути до більшого заради змагання. Навчання перетворюється в особисте бажання підвищувати рівень, незалежно від обставин і думки оточуючих.

Можливість спробувати різні програми, визначитися з комфортним варіантом навчання і розширити мовні кордони - це завдання, які можна вирішити на курси англійської мови для дорослих у Харкові.

Що можна отримати по завершенню навчання?

Будь-навчальний процес, при відповідальному підході, свідомому, грамотному виборі здатний привнести в повсякденне життя певні переваги. Курс англійської для дорослих не виняток. Школа англійської мови My English World пропонує ознайомиться з безапеляційними позитивними результатми навчання у нас:

  • Свобода пересування по закордонних країнах - впевненість, незалежність від онлайн перекладачів і мобільних додатків. Отримати медичну допомогу, юридичну консультацію, вирішити конфліктну ситуацію не становить труднощів. Походи по магазинах, спілкування з продавцями, обслуговуючим персоналом також проходить з легкістю, повним взаєморозумінням.
  • Працевлаштування, просування по кар'єрних сходах - ведення ділової переписки, розгляд і обговорення проектів документів, укладання договорів. Можливість спокійно вести бесіду на будь-яку тему в неформальній обстановці.
  • Дозвілля, нові друзі - робочі будні швидко змінюються відпусткою. Заняття спортом, походи по ресторанах або екскурсія в найцікавіші куточки Землі - це ті привілеї, які отримують заможні люди, спокійно розмовляють English.

Які переваги цього курсу для дорослих?

Курс англійської мови для дорослих в My English World робить на акценти в навчанні, спрямованих на комплексне развите мовних навичок:

  • Комплексний підхід. Його суть полягає в тому, щоб рівномірно, збалансовано приділяти увагу письма, читання, говоріння, аудіювання. Постійна практика, відпрацювання матеріалу шляхом перегляду фільмів без перекладу, читання журналів, прослуховування аудіокниг і пісень допомагає відточити не тільки сприйняття і розуміння співрозмовника, але і покращує вимову.
  • Грамматіка- вся необхідна теоретична база, яка була з об'єктивних причин упущена в шкільні або університетські роки, буде воостановлена ​​в структурованої і зрозумілій формі.
  • Лексичний підхід - оперативне коректування вузькоспеціалізованих знань. Будь-яка область (наука, інформаційні технології, логістика, право), наповнена специфічною лексикою, ідіомами, визначеними жаргонними виразами. Без розуміння цих особливостей, повноправне спілкування на професійній арені неможливо.

Обсяг курсу: 5 місяців

Час проведення: ранок, день, вечір

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Mila,19.03.2020, 18:03
Для меня важно, чтобы каждое занятие имело четкую структуру, все было логично, понятно. Этим мне и нравится именно эта школа. Преподаватель в моей группе много времени уделяет подготовке к занятию, а не забегает на урок и начинает проверять домашку, по ходу вспоминая, что делали на прошлом уроке (а мне есть с чем сравнивать). Когда так все продуманно, тогда и результат обучения высокий. Администратор/менеджер/работник ресепшн тоже всегда вежливая и приветливая, никаких недоразумений с оплатой не было. Цена поначалу даже показалась подозрительно низкой. Не жалею о своем выборе.
Виктория,24.02.2020, 15:14
После пробных на нескольких курсах, выбрала MEW, т.к.понравилась дружелюбная атмосфера на пробном занятии, не чувствовала себя зажатой. Группа весёлая и общительная попалась, все моего уровня. И конечно адекватная цена.
Соня,12.02.2020, 18:28
Все нравится, классна школа. Каждый урок заряжает любовью к английскому.
Максим Стрижаков,06.02.2020, 14:02
Записался на курс для взрослых. Пришел на тест 6 февраля, а сегодня уже приступил к занятиям. Думал недельку прийдется подожать, но подобрали сразу, т.к. группа действующая, приходи и начинай. По уровня норм, может чуток сложновато, но это лучше, чем было бы легко. Преподаватель Ксения очень доступно объясняет материал, произношение супер, каждому уделят внимание у группе.

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.