Cisco, мережна академія

Networking Essentials про надання мережевих сервісів



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Щоб почати вивчати курси Cisco з основ мереж, не потрібно мати базового університетської освіти або інших спеціальних навичок. Ми навчимо всьому з нуля! Наші викладачі готові запропонувати навчання по кращим навчальним матеріалами, складеними знаменитими на весь світ фахівцями.

Основна мета

Своєю основною метою Академія Cisco вважає якісне навчання кожного студента. Ми пишаємося своїми учнями, які змогли отримати роботу в престижних компаніях, і тепер пропонуємо вам приєднатися до їх числа. Почніть будувати кар'єру разом з нами, і ми гарантуємо вам працевлаштування після проходження навчання.

Програма курсу

Саме навчання Cisco розраховане на новачків. Воно включає в себе як заняття по лекціях-онлайн, так і вивчення підручника. При цьому після кожного розділу вам буде запропоновано здати невеликий тест, який допоможе систематизувати отримані навички. Бажаючі можуть освоїти програму з практичними заняттями, а для самих зацікавлених ми підготували можливість отримувати особисті консультації від наших викладачів.

У програму основ мереж входить підготовка студентів з наступних питань:

  • як відбувається взаємодія клієнта і сервера;
  • які є принципи доступу клієнтів;
  • що таке протоколи транспортного рівня;
  • як підтримується передача даних по мережі;
  • які є протоколи додатків і послуг;
  • що таке типові клієнт-серверні веб-додатки.

Це далеко не повний перелік тем, які ви пройдете разом з групою за два місяці. Разом з іншими учнями ви зможете максимально швидко і якісно засвоїти матеріал і почати застосовувати свої знання на практиці. Ви самі здивуєтеся тому, наскільки легко буде засвоюватися складний на перший погляд матеріал.

Додаткова інформація

Наші курси підвищення кваліфікації доступні для всіх бажаючих. Щоб записатися, необхідно просто заповнити заявку або ж зв'язатися з нами по телефону. Ми зможемо відповісти вам на всі питання, які стосуються курсів, а також організації навчального процесу.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.