Cisco, мережна академія

Networking Essentials про мережевий адресації



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Високоякісні курси Cisco Тернопіль сподобаються всім, хто тільки почав освоювати сферу інформаційних технологій або зовсім не має ніяких знань в цій області. Ми допоможемо вам освоїти нову спеціальність з нуля і до звання експерта. Для цього досвідчені викладачі склали багатоступеневу програму підготовки, максимально просто і доступно викладає навіть найскладніший матеріал.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Кожному студенту Академія Cisco в Тернополі надає унікальну можливість всього за два місяці вивчити основи мереж. Зазвичай цей матеріал викладають у ВНЗ протягом декількох років. Але ми знаємо, як ефективно подати програму підготовки та навчити фахівців за максимально короткий проміжок часу. Наші студенти самі вибирають, як часто і як довго вони хочуть вчитися.

Програма курсу

Саме навчання Cisco Тернопіль передбачає велику кількість теорії і практики. Однак, на свій розсуд можна вибрати програму підготовки, яка буде в найбільшій мірі відповідати цілям. Ті, хто бажає отримати знання про мережах для адміністрування мереж або розробки додатків, може вивчити тільки теорію. Фахівцям DevNet і DevOps знадобляться ще й практичні навички. Ну а майбутнім мережевим інженерам буде складно обійтися без додаткових індивідуальних занять.

Програма підготовки з основ мереж включає в себе наступні питання:

  • які існують компоненти IP-адреси;
  • які є особливості у різних типів IPv4-адрес;
  • як налаштовувати DHCP-сервер;
  • для чого потрібні приватні та публічні адреси;
  • що собою являє IPv6.

Після кожного розділу підручника вас чекає тест, який допоможе добре засвоїти пройдений матеріал. Фінальний іспит відбудеться через два місяці. У ньому будуть зібрані питання з різних тестів, які ви проходили до цього. Уважні і старанні учні без проблем зможуть пройти екзаменацію і отримати сертифікат. Це документ допоможе влаштуватися на роботу в будь-яку компанію.

Додаткова інформація

Щоб пройти курси підвищення кваліфікації Тернопіль, необхідно просто залишити заявку зі своїми контактними даними. І ми зв'яжемося з вами в самий найближчий час.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.