Cisco, мережна академія

Networking Essentials про мережеву безпеку



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми пропонуємо вам відвідати курси Cisco Івано-Франківськ, які розкажуть про те, як правильно організовувати безпеку в мережевих з'єднаннях. Також ви дізнаєтеся, які є способи для захисту внутрішньої приватної і корпоративної мережі.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Перед собою Академія Cisco в Івано-Франківську ставить основну мету у вигляді навчання студентів професіями, які будуть затребувані не тільки зараз або через кілька років. Ми пропонуємо освіту, яке на довгі роки забезпечить вас роботою, кар'єрним ростом і високою заробітною платою. Разом з нами ви можете побудувати своє перспективне майбутнє.

Програма курсу

У нашій компанії навчання Cisco Івано-Франківськ пройде для вас максимально комфортно і цікаво. Вам не доведеться відвідувати навчальний заклад, так як всі курси доступні для дистанційного навчання. Займатися можна не тільки з комп'ютера або ноутбука, адже всі наші матеріали знаходяться на спеціальній закритій майданчику, яку можна відвідувати з планшета або смартфона.

У нас ви зможете отримати розгорнуті відповіді на наступні цікаві питання:

  • які бувають погрози мережевої безпеки;
  • які є основні різновиди загроз;
  • як проводиться нейтралізація загроз безпеці;
  • які використовують програми для захисту мережі;
  • що таке брандмауер.

Також ви зможете вибрати для себе відповідний формат навчання. Якщо вам подобається навчатися самостійно, то ми пропонуємо можливість вивчати тільки теорію основ мереж. Для тих, кому хочеться отримати докладні пояснення викладача, у нас є не менше якісна програма з практичними заняттями. Бажаючі навчатися в групі можуть вибрати практику і теорію.

Додаткова інформація

Якісні курси підвищення кваліфікації Івано-Франківськ дозволять вам визначитися з майбутнім напрямком діяльності і дасть знання, які необхідні при побудові будь-якої кар'єри, що зачіпає сферу IT. Запишіться на наш курс прямо зараз і отримаєте курс з працевлаштування в подарунок!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

  • http://edu-cisco.org
  • http://vk.com/educisco
  • http://www.facebook.com/educisco

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.