Cisco, мережна академія

Networking Essentials про створення домашньої мережі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Цікавий тренінг (курси) Cisco Київ допоможе в короткі терміни отримати перспективну і затребувану професію. Ми даємо можливість вивчити основи мереж в якості необхідної основи для подальшого отримання практично будь-якої спеціалізації в області інформаційних технологій.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Багато новачків, які ще тільки намагаються визначитися з вибором майбутньої IT-професії не знають, що в цій області багато відгалужень взаємопов'язані. Зокрема, основою будь-якої професії є мережеві технології. Тому Академія Cisco в Києві пропонує за два місяці всебічно вивчити це питання і придбати не тільки необхідні знання, а й досвід.

Програма курсу

Саме навчання Cisco Київ триває так довго для того, щоб учень зміг всебічно вивчити тему. Навіть знання одних тільки основ мереж вже зробить вас просунутим користувачем комп'ютера, дозволить налаштовувати мережні з'єднання і створювати систему безпеки для домашньої обчислювальної техніки.

У нас ви отримаєте відповіді на такі питання, які стосуються пристрою домашньої мережі:

  • що таке домашня мережа;
  • які існують типи мережевих підключень;
  • як працює Wi-Fi;
  • як налаштувати бездротову мережу;
  • що таке бездротовий маршрутизатор;
  • які є варіанти підключення до провайдера;
  • як захистити мережу і дані.

Це далеко не повний перелік тем, які ви вивчите у нас за два місяці. Також після кожної глави вас чекатиме невеличка перевірка знань у вигляді тесту. Вона допоможе підготуватися до фінального іспиту, а також до подальшої міжнародної сертифікації. Ми допоможемо вам стати успішним айтишником в порівняно невеликі терміни.

Додаткова інформація

Наш дистанційний тренінг (курси) підвищення кваліфікації Київ розрахований на людей будь-якої статі і віку, незалежно від країни проживання. Ми раді кожному студенту, який хоче витратити свій час і сили на освоєння нової професії. Для запису в групу досить подати заявку.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.