Cisco, мережна академія

Networking Essentials тестування, пошук і усунення неполадок



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наші курси Cisco Харків допомагають всього за два місяці освоїти основи мережевих технологій. Ці знання дозволять вам не тільки стати успішним мережевим інженером, а й почати практично будь-яку кар'єру в сфері IT. Для цього потрібно тільки захотіти отримувати нові знання і освоювати цікаві методики.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Не всі знають, що для освоєння нової професії в сфері інформаційних технологій досить відучитися всього два-три роки. При цьому працювати можна вже через кілька місяців. Тому Академія Cisco в Харкові пропонує відмінну можливість освоїти ази, які будуть корисні не тільки новачкам, що збираються вибрати більш вузьку спеціалізацію, але і вже працюючим за професією айтішникам.

Програма курсу

Оскільки навчання Cisco Харків триває всього два місяці, ви не витратите на вивчення основ великої кількості часу. При цьому у вас з'явиться чітке уявлення про майбутні професії. Ви зможете глибше зрозуміти, чим займаються мережеві інженери, системні адміністратори або ж розробники програмного забезпечення. За допомогою наших курсів Ви підвищите свій рівень комп'ютерної грамотності та зможете допомагати собі та близьким.

Наші курси пропонують тільки знання, які стануть в нагоді вам в житті. Тобто ви зможете вивчити наступні теми:

  • як змінити нову конфігурацію;
  • як виявити неполадки;
  • як усувати мережеві неполадки;
  • що таке типові службові програми;
  • як з'єднання з мережею Вашого;
  • як взаємодіяти зі службою підтримки.

У більшості наших студентів вже вийшло проявити свої професійні навички та отримати місця в престижних фірмах. Ми також допоможемо вам знайти роботу з гарною заробітною платою. Для цього після основного навчання ми пропонуємо пройти безкоштовний курс допомоги з працевлаштування.

Додаткова інформація

Наші курси підвищення кваліфікації Харків підходять для кожного. Отримайте актуальні і затребувані знання прямо зараз. Досить просто заповнити заявку!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.