Cisco, мережна академія

Основи ІТ про знайомство з персональним комп'ютером



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наші курси Cisco Львів дозволять вам всього за кілька тижнів освоїти роботу на персональному комп'ютері і в кілька разів підняти рівень комп'ютерної грамотності. Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Ці курси однаково добре підходять як для отримання знань з нуля користувачам будь-якого віку, так і для заповнення прогалин тим, хто вже активно працює на ПК.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Для своїх студентів Академія Cisco у Львові намагається створити максимально комфортні умови, які дозволять навчатися з користю. За час вивчення матеріалу і прослуховування лекцій ви зможете придбати звичку вчитися. Вона допоможе вам в майбутньому займатися в два рази ефективніше. Також ми допомагаємо отримати навички роботи в команді.

Програма курсу

Саме навчання Cisco Львів складається з декількох занять. Кожне з них буде включати в себе прослуховування лекції, читання навчальних матеріалів і виконання практичних завдань. Ми надаємо тільки дистанційне навчання, так що ви зможете займатися саме тоді, коли вам буде зручно.

На першому занятті ми відповімо на наступні актуальні питання:

  • що таке персональна комп'ютерна система;
  • з яких компонентів складається ПК;
  • як правильно замінити компоненти комп'ютера;
  • як влаштовані спеціалізовані системи;
  • що таке обладнання для специфічних завдань.

Це далеко не повний перелік тем, з якими ви зіткнетеся в процесі отримання знань. Також ви завжди зможете задати свої власні питання безпосередньо нашому викладачеві. Ви здивуєтеся тому, наскільки легко даються знання по нашій програмі, спеціально розробленої для учнів з будь-яким рівнем підготовки.

Додаткова інформація

Щоб пройти курси підвищення кваліфікації Львів, вам не треба мати ніяких початкових знань. У вас навіть може не бути комп'ютера, адже дивитися лекції і виконувати завдання можна з телефону або планшета. Після занять ви зможете отримати незалежність від комп'ютерного майстра як на роботі, так і вдома.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.