Cisco, мережна академія

Основи ІТ про особливості мобільного пристрою



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо вам цікаво пристрій мобільного телефону, то саме час записатися на курси Cisco Херсон, які проходять онлайн. Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Досить тільки подати заявку на участь в нашому навчальному заході!

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Смартфони давно вже стали важливою частиною життя кожної сучасної людини. Тому Академія Cisco в Херсоні пропонує вам розширити знання в цій області і дізнатися про своїх звичних мобільних пристроях безліч цікавого. Адже виробники розповідають користувачам далеко не всю інформацію про техніку, яку вони випускають. А тим часом ви втрачаєте можливості використовувати абсолютно всі функції свого смартфона.

Програма курсу

Щоб вам було цікаво і зручно займатися, навчання Cisco Херсон відбуватиметься дистанційно. Тобто ви прямо зі свого смартфона або комп'ютера зможете дивитися наші лекції і виконувати завдання. Ми допоможемо вам виробити звичку вчитися, яка ще багато раз стане в нагоді вам в майбутньому. Також у нас ви отримаєте чудову можливість займатися в групі і освоювати навички роботи в колективі.

Ми пропонуємо до розгляду на наших курсах наступні питання:

  • з чого складається мобільний пристрій;
  • які є операційні системи для смартфонів;
  • які функції і характеристики є у ОС;
  • як правильно використовувати електронну пошту;
  • що таке мережева зв'язок;
  • як захистити мобільний пристрій;
  • як знайти неполадки в смартфоні;
  • як усунути неполадки.

Це не повний перелік питань, які ми розглянемо на протязі декількох тижнів регулярних занять. Якщо у вас виникнуть додаткові питання щодо навчання та програмою занять, то ви завжди можете звернутися за допомогою до наших менеджерів.

Додаткова інформація

Якщо вам захочеться поглиблено вивчити який-небудь матеріал, то ви можете сміливо звертатися за допомогою до нашого викладачеві. Також у вас буде можливість записатися на додаткові курси з обраної тематики. Ми пропонуємо курси підвищення кваліфікації Херсон в великому асортименті і на будь-який смак.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.