Cisco, мережна академія

Основи ІТ про операційні системи



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Професійні курси Cisco Рівне допоможуть вам розібратися в тому, що з себе представляє операційна система. У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Також ми допоможемо вам зрозуміти, як правильно вибрати ОС і як слід з нею взаємодіяти.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Сучасна Академія Cisco в Рівному пропонує пройти якісні і захоплюючі курси для новачків. У нас ви отримаєте найповніші знання про комп'ютери з нуля. Ви зможете отримати навички, які будуть необхідні як вдома, так і не роботі. Приєднуйтесь до команди наших учнів уже зараз і отримуйте урок з працевлаштування в подарунок.

Програма курсу

Наше навчання Cisco Рівне побудовано на міжнародній програмі. Тому воно ідеально підходить для учнів різного віку. Навіть якщо у вас виключно гуманітарний склад розуму і ви ніколи не стикалися з інформаційними технологіями, ми допоможемо вам розібратися в особливостях роботи комп'ютера всього за кілька тижнів. Ви отримаєте такий обсяг освіти, який відповідає двом семестрах в ВУЗі.

В рамках вивчення операційної системи ми з вами розглянемо наступні питання:

  • що таке операційна система;
  • як встановлювати операційну систему;
  • які є різновиди ОС;
  • що таке графічний інтерфейс;
  • як правильно обслуговувати ОС;
  • як знаходити і усувати неполадки в ОС.

Також ви дізнаєтеся, як можна встановити на один комп'ютер відразу кілька операційних систем, одна з яких необхідна для роботи, а друга призначена для відпочинку. Наші викладачі змогли навчити вже кілька тисяч студентів з усього світу, а тому завжди зможуть знайти такі слова для пояснення складного матеріалу, щоб зрозумів кожен.

Додаткова інформація

Якщо ж вам захочеться і далі розвиватися в напрямку ІТ, то ми будемо раді запропонувати вам курси підвищення кваліфікації Рівне, які також проходять онлайн. Вони допоможуть вам побудувати перспективну кар'єру.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.