Cisco, мережна академія

Основи ІТ про те, що таке мережі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наші курси Cisco Маріуполь допоможуть вам всього за два місяці вивчити основи інформаційних технологій та значно підняти рівень комп'ютерної грамотності. У нас можна навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Ви зможете досконально розібратися в мережевих технологіях, їх різновидах. Також ми допоможемо вам навчитися створювати мережу і підключати обладнання.

Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco в Маріуполі готова вчити всіх без винятку. Ми раді вітати як студентів, яким необхідно навчання з нуля, так і тих, хто просто хоче систематизувати свої знання. Наші викладачі вже вивчили кілька тисяч студентів і з радістю допоможуть вам знайти затребувану і добре оплачувану професію.

Програма курсу

Саме навчання Cisco Маріуполь триватиме 8 тижнів. З нами ви пройдете велику програму, на освоєння якої в профільному ВНЗ відводиться два семестри. У підсумку ви зможете самостійно розбиратися не тільки в мережевих технологіях, але також в пристрої комп'ютера. Ми навчимо вас взаємодіяти з різною технікою. підключати її та усувати неполадки.

У процесі вивчення мереж ви отримаєте докладні відповіді на наступні питання:

  • що таке принципи організації мереж;
  • такі бувають мережі;
  • які є основні поняття в мережах;
  • що з себе представляють технології організації мереж;
  • що таке фізичні компоненти мережі;
  • що таке топологія мереж.

Також ви зможете швидко підняти рівень своєї комп'ютерної грамотності. До кінця двомісячного навчання у вас з'явиться можливість не тільки отримати міжнародний сертифікат, а й влаштуватися на роботу в сервісні центр або комп'ютерним майстром.

Додаткова інформація

Щоб максимально якісно засвоїти основи мережевих технологій, необхідно пройти додаткові курси підвищення кваліфікації Маріуполь онлайн. У нас ви можете закінчити повне навчання і в підсумку отримати професію мережевого інженера. Також своїм учням ми надає знижку на здачу іспитів в самій компанії Cisco.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.