Cisco, мережна академія

Черга роботодавців з LinkedIn про переваги соцмережі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви не знаєте, як потрапити на роботу в міжнародну компанію, то курси Cisco Севастополь призначені якраз для вас! У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Ми допоможемо вам освоїтися в соціальній мережі LinkedIn і отримати суттєві переваги при працевлаштуванні.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Севастополі пропонує вам всього за два тижні істотно прокачати своє резюме, а також створити і розвинути профіль в одній з найпопулярніших і затребуваних соціальних мереж в світі. На сьогоднішній день в LinkedIn зареєстровано понад 500 мільйонів чоловік з 200 країн світу. А ваше резюме вже є в цій соцмережі?

Програма курсу

Саме навчання Cisco Севастополь розраховане як на людей, які вже мають досвід роботи і хочуть підвищити рівень свого доходу, так і на новачків, які закінчили навчання, але не представляють, як можна влаштуватися на роботу без досвіду. Ми допоможемо вам підкреслити всі свої позитивні сторони і так докладно розписати навички, що вас охоче візьмуть на роботу вашої мрії.

У процесі вивчення теми ви дізнаєтеся як:

  • скористатися перевагами соцмережі;
  • зацікавити зарубіжних рекрутерів;
  • підготуватися до роботи в конкретній компанії;
  • правильно шукати вакансії.

Зазвичай цю соціальну мережу використовують рекрутери, які перевіряють резюме, ділові контакти та відгуки ваших колег. Ми допоможемо вам швидко прокачати профіль і зробити його максимально привабливим для рекрутерів. Робота вашої мрії чекає саме такого цілеспрямовану людину, як ви!

Додаткова інформація

Також у нас ви можете в майбутньому пройти інші курси підвищення кваліфікації Севастополь, які допоможуть вам поглибити навички в обраній області або навіть отримати професію з нуля. Ми приділяємо велику увагу практичних занять, тому ви зможете отримати всі навички, необхідні для подальшої роботи, ще під час навчання.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.