Cisco, мережна академія

Черга роботодавців з LinkedIn або кого шукають роботодавці



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Щоб влаштуватися на роботу в престижну компанію, не обов'язково мати п'ять років досвіду та блискучий послужний список. Наші курси Cisco Феодосія допоможуть вам всього за два тижні знайти роботу вашої мрії і стати фахівцем, про який мріє кожен роботодавець. У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Якщо ви не знаєте, як правильно складати резюме, як поводитися під час відповідального співбесіди і як взаємодіяти з рекрутерами з великих компаній, то Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Феодосії рада запропонувати вам комплексне навчання. Всього за шість занять ви навчитеся використовувати свої особистісні та професійні якості і по-новому подивіться на свою кар'єру.

Програма курсу

Саме навчання Cisco Феодосія проходить повністю віддалено. При цьому ми будемо постійно допомагати вам, готувати вас до співбесід і створювати якісне резюме. Також у нас ви дізнаєтесь, як правильно заповнити свій профіль у соціальній мережі LinkedIn, щоб стати цікавим рекрутерам з іноземних компаній. Тільки ви знаєте, наскільки добре ви вмієте виконувати свою роботу, і тільки ви зможете донести цю інформацію до майбутнього роботодавця.

Ми розповімо вам про те:

  • як мислять рекрутери;
  • як пройти етапи відбору в велику компанію;
  • як запам'ятатися на співбесіді;
  • як продемонструвати свої сильні сторони;
  • як побачити свої особистісні та професійні якості.

Також з нашою допомогою ви зможете отримати різні відгуки про свою професійну діяльність і знайти бізнес-партнерів. Ми впевнені, що навіть якщо у вас немає досвіду роботи, ваших знань достатньо, щоб освоїти будь-яку професію. Так навіщо ж боятися і чекати? Люди по всьому світу, займаючись тим же, чим і ви, заробляють в кілька разів більше. Пора відновити справедливість!

Додаткова інформація

Також у нас ви можете пройти курси підвищення кваліфікації Феодосія онлайн. Вони дозволять отримати нові знання для більш ефективного працевлаштування.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.