Cisco, мережна академія

Черга роботодавців з LinkedIn про складання резюме



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми підготували для вас курси Cisco Євпаторія, які допоможуть в максимально короткі терміни влаштуватися на престижну роботу. Якщо ви втомилися ходити по співбесідах і розсилати резюме, то ми пропонуємо вам всього за два тижні продемонструвати себе як перспективного і незамінного фахівця. Ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Євпаторії допомагає своїм учням реалізовувати себе в сфері ІТ-технологій, отримувати необхідні для роботи навички і демонструвати досягнення на практиці. Наші колишні студенти працюють в найбільших підприємствах світу. І ви теж можете приєднатися до їх числа!

Програма курсу

Нетривале навчання Cisco Євпаторія допоможе вам навчитися правильно складати резюме, а також проходити співбесіди. Ми гарантуємо, що через два тижні тісного спілкування з нашими викладачами ви зможете влаштуватися на роботу. Адже ви дізнаєтеся, чого насправді чекають від претендентів рекрутери і зможете освоїти основні правила взаємодії з потенційним роботодавцем.

Влаштуватися на хорошу роботу нескладно. Для цього достатньо знати відповіді на наступні питання:

  • яка роль резюме в процесі відбору претендента;
  • якою мовою краще розміщувати резюме;
  • що заборонено писати в резюме;
  • як зробити резюме запам'ятовується;
  • як перерахувати всі свої достоїнства і переваги.

Якщо якийсь з перерахованих вище пунктів змусив вас задуматися, то сміливо записуйтеся на курси. Після наших занять саме ви будете вибирати компанію, яка відповідає вимогам і побажанням. Вам більше ніколи не доведеться працювати там, де вас не цінують як фахівця і особистість.

Додаткова інформація

У нас ви можете пройти курси підвищення кваліфікації Євпаторія в дистанційному режимі. Онлайн-лекції, листування з викладачами та кураторами, перевірка домашніх завдань і практичні роботи. Ми допоможемо вам стати краще і навчитися цінувати свою працю! А.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.