Cisco, мережна академія

Linux LPI, основи



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми пропонуємо високоякісні курси Linux Київ для новачків і професіоналів, які допоможуть вам отримати всі необхідні знання для побудови кар'єри в сфері ІТ. Ви побачите, що отримувати нові знання легко. Головне, щоб було бажання розвиватися!

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві буде рада запропонувати вам цікаві заняття по вивченню операційної системи Linux. Кожен наш колишній учень вже знайшов собі роботи в сфері інформаційних технологій, і тепер прийшла ваша черга. Також наші заняття підійдуть тим, хто вже почав освоювати професію системного адміністратора, але хоче поглибити свої знання.

Програма курсу

Сам підготовчий курс Linux Київ розрахований на кілька тижнів. За цей час ви пройдете різні теми, серед яких буде весь необхідні матеріали для отримання навичок роботи з найпопулярнішою ОС. Ви зможете стати просунутим користувачем, навчитися налаштовувати систему під особисті вимоги, управляти ОС за допомогою командного рядка і багато іншого.

Ми пропонуємо детальну програму, яка допоможе вам заповнити абсолютно всі прогалини. Під час вивчення матеріалу ви зможете отримати відповіді на такі питання:

  • що таке Linux;
  • що таке додатки з відкритим кодом;
  • як використовувати ОС;
  • навіщо потрібна командна рядок;
  • як працювати з файлової системою;
  • основні програми для ОС.

Додатково ми навчимо вас налаштовувати мережеве обладнання під керуванням цієї системи. Ці знання особливо важливі для початківців мережевих інженерів і розробників. Також знання Linux нерідко необхідні при вивченні DevOps.

Додаткова інформація

Якщо вам здасться, що попередній курс виявився занадто легким, ви завжди зможете пройти курси адміністрування Linux Київ, які відрізняються більш складними темами і великою кількістю практичних занять. Додатково у нас ви може вивчити інші професії, пов'язані зі сферою інформаційних технологій.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.